Μπεκαμίζοντας στις ΗΠΑ…

Ο Λούις Χάμιλτον ποζάρει για το GQ και ανακαλύπτει την Αμερική. Καλύτερα μοντέλο, παρά πρωταθλητής. Άλλωστε αυτό έκανε και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. 

Από τον Βασίλη Τσακίρογλου 

Ύστερα από τη χειρότερή του χρονιά στη Φόρμουλα 1, ο Λούις Χάμιλτον εξερευνά μια άλλη πλευρά της ζωής. Ακολουθώντας, προφανώς, τα βήματα του μεγαλύτερου Βρετανού σταρ, του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Λούις το ρίχνει στη μόδα.

Με ύφος αγέρωχο και πόδι ξεκάλτσωτο, ο Χάμιλτον επιδεικνύει ότι η πυρίμαχη φόρμες και το ασφυκτικό κόκπιτ του μονοθεσίου του δεν

είναι όλη του η ζωή. Όποιος πίστευε ότι ο πρωταθλητής του 2008 ύστερα από την αλλοπρόσαλλη σεζόν 2011, στη διάρκεια της οποίας αμφισβητήθηκε όσο ελάχιστοι από τους κορυφαίους του σπορ, θα χαμήλωνε τη μύτη και θα έπεφτε με τα μούτρα στη δουλειά, πλανάται. Το μάνατζμεντ του Χάμιλτον έχει αναλάβει από πέρσι ο Σάιμον Φούλερ, η εταιρία του οποίου (XIX Entertainment) διαχειρίζεται επίσης τα της καριέρας αστέρων όπως ο τενίστας Άντι Μάρεϊ, η Τζένιφερ Λόπες, οι Spice Girls και, εννοείται το ζεύγος Μπέκαμ.

Ο Λούις κάνει ό,τι μπορεί να συνηθίσει το εκτυφλωτικό φως της μεγα-δημοσιότητας, για κάποιο λόγο όμως φαίνεται ότι δεν ανήκει ακόμη στον κόσμο των mega-celebrities. Ίσως εάν έπαιρνε άλλο ένα πρωταθληματάκι στην F1 να έπειθε περισσότερο. Προς το παρόν πάντως, δηλώνει λάτρης του Λος Άντζελες, επειδή “όλα εδώ είναι μεγάλα. Οι δρόμοι είναι μεγάλοι, το φαγητό είναι μεγάλο”. Πεινάει ο Λούις – αλλά μάλλον για λάθος πιάτο.

Διαβάστε ακόμα:

* Ο “rapper” Λιούις Χάμιλτον

* Τα δύο δάχτυλα της μεγάλης “εκτέλεσης”

* Η “συμμορία” με τις Rolls

Keywords
Τυχαία Θέματα