Μπακογιάννης σε Λέβα: Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου [βίντεο]

18:06 3/4/2015 - Πηγή: KoolNews

Έντονο επεισόδιο υπήρξε στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μπακογιάννης είδε πως μαζί με τον υπουργό βρισκόταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βάσω Λέβα, η οποία το προηγούμενο διάστημα είχε επισκεφτεί τον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε

στον κ. Πανούση τους προβληματισμούς του για τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση τους τρομοκράτες.

Τότε η Βάσω Λέβα επιχείρησε να δικαιολογήσει την στάση της και την συνομιλία που είχε με τον Κουφοντίνα, προκαλώντας την αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη: «Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου. Αυτός όμως κανέναν πολιτισμό δεν επέδειξε όταν σκότωνε τα θύματα του...», της είπε ο Περιφερειάρχης.

Πάντως δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς συνέχισε λέγοντας στη Βάσω Λέβα: «Ως Περιφερειάρχης σας καλωσορίζω στο γραφείο μου και στην Περιφέρεια αλλά ως άνθρωπος σταματάω εδώ. Μέσα σε μία δημοκρατία όλοι κρινόμαστε». Την κ. Λέβα επιχείρησε να υπερασπιστεί ένας άλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βασίλης Κυριακάκης, ζητώντας τον λόγο από τον κ. Μπακογιάννη επειδή ασκεί κριτική στην κυβέρνηση αντί θα επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την Περιφέρεια του.

Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε και σε αυτόν τον βουλευτή: «απαγορευτικά βγάζει μόνο το λιμεναρχείο. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει λογοκρισία. Και φυσικά μιλάω για θέματα που μας αφορούν όλους και την Περιφέρεια, όπως οι φυλακές Δομοκού». Όπως αποκαλύπτει το lamiareport.gr o Κώστας Μπακογιάννης δεν ξαναμίλησε στη συγκεκριμένη βουλευτή και απαξίωσε και να την κοιτάξει.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο αναπληρωτής υπουργός και ο Περιφερειάρχης έκαναν δηλώσεις σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, αλλά ο κ. Μπακογιάννης επανέλαβε και μπροστά στις κάμερες ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να συνδιαλέγεται με τρομοκράτες. Αυτή η φράση προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό της βουλευτή Βάσω Λέβα η οποία αποχώρησε χτυπώντας μάλιστα και την πόρτα πίσω της.

The post Μπακογιάννης σε Λέβα: Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα