Μπακογιάννη: Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να γυρίσει γιατί είμαστε μόνο 153 και ο καθένας μπορεί να κάνει τον Ταρζάν

Στις χθεσινές της δηλώσεις, περί επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην συγκυβέρνηση και μάλιστα με την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, κάτι που όμως απορρίπτει ο Φώτης Κουβέλης, αναφέρθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Δεν περίμενα η ΔΗΜΑΡ να πει αμέσως το ναι. Η πρόταση μου απευθύνεται στον πρωθυπουργό της χώρας, εκείνος πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία», τόνισε η πρώην υπουργός στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Προτροπή της κυρίας Μπακογιάννη να προβεί σε μια τέτοια δήλωση είναι το γεγονός πως οι 153 κυβερνητικοί βουλευτές είναι μικρή πλειοψηφία μπροστά στο μέγεθος προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, ενώ τονίζει ότι θα ήταν σωστή πολιτική κίνηση να πάρει πρωτοβουλία ο κ. Σαμαράς να αυξηθεί η πλειοψηφία, «αφού οι στόχοι είναι κοινοί, να βρούμε κοινό τόπο και να πάμε μαζί μέχρι τις εκλογές του 2016».

Είπε μάλιστα ότι «όταν ο αριθμός είναι 153 ο κάθε συνάδελφος μπορεί να κάνει τον Ταρζάν. Δεν είναι η ώρα για τέτοια πράγματα», ενώ συμπλήρωσε πως θα πρέπει να υπάρξει μία νέα προγραμματική συμφωνία, αφού σύμφωνα με την άποψη της Ντόρας Μπακογιάννη η επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, θα ενισχύσει την διαπραγματευτική μας θέση. «Πολλοί άνθρωποι και κόμματα κάνουν πίσω στα δύσκολα αλλά αντιλαμβάνονται που βρίσκεται η χώρα», σημείωσε.

Η κα. Μπακογιάννη επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι είναι σαφές ότι δεν πείθει. «Δεν υπάρχει κανείς να πιστεύει ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα