Άβα Γαλανοπούλου: Έπασχα από νευρική ανορεξία – Ζω μια κόλαση, δεν ήθελα να ζω [βίντεο]

Δεν υπάρχουν λόγια για την ειλικρινή εξομολόγηση της γνωστής ηθοποιού Άβας Γαλανοπούλου για την «κόλαση» που ζει τα δύο τελευταία χρόνια.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό του Ant1 και την ώρα που την προλόγιζε η Φαίη είπε: «Κοντά μας, θα βρίσκεται η Άβα Γαλανοπούλου. Και δεν σας το έχω ξαναπεί για άλλο καλεσμένο, αλλά μείνετε να ακούσετε αυτά που έχει να πει».

Η γνωστή ηθοποιός για πρώτη φορά αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να εξομολογηθεί το δράμα

που ζει τα τελευταία δύο χρόνια. Με τρεμάμενα χέρια και φωνή και βουρκωμένη η Άβα Γαλανοπούλου αποκάλυψε πως ο πρώην σύντροφός της την εξαπάτησε αρχικά κρύβοντας την οικογενειακή του κατάσταση και στη συνέχεια τρώγοντας της τις οικονομίες μιας ζωής από τις επιτυχημένες της δουλειές στην υποκριτική.

«Ζω μια κόλαση τα δύο τελευταία χρόνια, ακύρωνα συνέχεια τις εμφανίσεις μου στην εκπομπή σας, γιατί δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό που βιώνω, αλλά οι εξελίξεις με πιέζουν να μιλήσω», είπε συντετριμμένη η Άβα Γαλανοπούλου στη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα.

Η ;ίδια εξήγησε ότι πριν από τέσσερα χρόνια συνδέθηκε με έναν λογιστή, τον οποίο ερωτεύτηκε πολύ αλλά στη συνέχεια έμαθε ότι ήταν παντρεμένος με παιδιά κι επίσης του είχε εμπιστευθεί τα χρήματα της τα οποία ήταν οικονομίες μιας ζωής, από όλες τις δουλειές της, τα οποία και της «τα έφαγε».

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός αφήνοντας άφωνους τον Λιάγκα και τη Σκορδά και συγκλονίζοντας με τις αποκαλύψεις της για το δράμα που βιώνει στην προσωπική της ζωή, αποκάλυψε και το «κερασάκι στη τούρτα». Ότι δηλαδή της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κι ελπίζει μέσω του δικαστηρίου να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Έπασχα από νευρική ανορεξία λόγω αυτής της κατάστασης. Έκανα Χριστούγεννα στο Ερρίκος Ντυνάν, λόγω πνευμονίας», είπε και τόνισε προκαλώντας συγκίνηση: «Θα ακουστεί βαρύ αυτό που θα πω αλλά μέχρι πριν από λίγο καιρό, δεν ήθελα να ζω. Ευχαριστώ τους δικούς μου ανθρώπους και τους φίλους μου, που μου έδωσαν αγάπη και με βοήθησαν να βρω νόημα για τη ζωή» και κατέληξε : «Δεν ξέρετε κάθε φορά πόσο με πείραζε αυτή η ερώτηση για τα κιλά... ζω μια κόλαση».

Όπως αποκάλυψε, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης αναγκαστικά, ενώ στο παρελθόν είχε προσπαθήσει πολύ να τα βρει με τον πρώην σύντροφο της εξωδικαστικά.

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Άβα Γαλανοπούλου: Έπασχα από νευρική ανορεξία – Ζω μια κόλαση, δεν ήθελα να ζω [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα