Είναι τελικά έγκυος η Blake Lively;

Γιατί εμείς φουσκωμένη κοιλίτσα δεν είδαμε...

Δεν προλάβαμε καλά καλά να συνειδητοποιήσουμε το γάμο-αστραπή της Blake Lively και του Ryan Reynolds, και μία νέα φήμη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η star του Gossip Girl,

διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Δεν είναι άλλωστε κρυφό, ότι η Lively επιθυμεί διακαώς να γίνει μητέρα, και μάλιστα λίγους μόλις μήνες πριν είχε αναφερθεί ότι είχε βάλει επίτηδες κιλά ώστε να προετοιμάσει το σώμα της για μία πιθανή εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι που βρίσκονται στα γυρίσματα της νέας ταινίας της σέξι ηθοποιού υποστηρίζουν: «Η Blake, μετά το γάμο της με τον Ryan, στις 9 Σεπτεμβρίου, κυριολεκτικά λάμπει. Εκτός βέβαια από την ευτυχία της, είναι εμφανής και η αυξημένη της όρεξη. Παρά το γεγονός ότι προσέχει πολύ τη διατροφή της, τον τελευταίο καιρό συνεχώς κάτι μασουλάει».

Πολύ πιθανό όλα αυτά να αληθεύουν. Άλλωστε, τι πιο φυσιολογικό όταν δύο άνθρωποι παντρεύονται, να θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Μπορεί βέβαια, η Blake να είναι τόσο ευτυχισμένη και να νιώθει τόσο άνετα με τον Reynolds που απλά να άφησε τον εαυτό της ελεύθερο. Πάντως, αν κρίνουμε από τισ φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, δεν έχει βάλει γραμμάριο!

Διαβάστε επίσης:

Blake Lively και Ryan Reynolds: Το τεράστιο μονόπετρο και η απόδραση μετά το μυστικό γάμο!

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες από το γάμο της Blake Lively και του Ryan Reynolds

Aυτά είναι τα style icons του αύριο!

Keywords
Τυχαία Θέματα