Άρτα ή Γιάννενα πρωτεύουσα του «νομού Ηπείρου»; Η νέα γκάφα του Υπουργείου Οικονομίας αλλάζει το χάρτη…

«Φόρεσε την Άρτα και τα Γιάννενα» συνηθίζουμε να λέμε στις περιπτώσεις πολύ... φορτωμένων εμφανίσεων, αλλά στην περίπτωση της παρουσίας του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση στην Ήπειρο το τερματίσαμε! Αφήστε κιόλας που Άρτα και Γιάννενα ερίζουν για τον τίτλο της πρωτεύουσας του «νομού Ηπείρου», όπως το ίδιο το υπουργείο Οικονομίας γράφει στην (επίσημη) ανακοίνωσή του.

Ο κ. Χαρίτσης περιόδευσε στην Ήπειρο την περασμένη Παρασκευή, καθώς μίλησε σε ημερίδες και διαλέξεις για το ΕΣΠΑ, το οποίο αποτελεί το αντικείμενό

του. Όμως, στην ανακοίνωση του υπουργείου δεν γίνεται λόγος για περιοδεία του στην Ήπειρο ή στους νομούς Άρτας και Ιωαννίνων, αλλά για περιοδεία στο... νομό Ηπείρου, αλλάζοντας έτσι το χάρτη της Ελλάδας.

Ιδού το επίμαχο απόσπασμα:

«Ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης, επισκέφτηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή (10-11 Μαρτίου) το νομό Ηπείρου και ήταν κεντρικός ομιλητής σε δυο ενημερωτικές εκδηλώσεις, για τα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020, που πραγματοποιήθηκαν στην Aρτα και τα Ιωάννινα με διοργανωτές τα τοπικά Επιμελητήρια».

Και ιδού τα πειστήρια:

The post Άρτα ή Γιάννενα πρωτεύουσα του «νομού Ηπείρου»; Η νέα γκάφα του Υπουργείου Οικονομίας αλλάζει το χάρτη… appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα