Horror tribute Tuesday: Το ΟΤΕ CINEMA 2 φέρνει στην οθόνη σου κάθε βράδυ Τρίτης τις καλύτερες ταινίες τρόμου

Το OTE CINEMA 2 πιστό στο ραντεβού του με τους σινεφίλ λάτρεις των ταινιών τρόμου φέρνει στην μικρή οθόνη των συνδρομητών του κάθε βράδυ Τρίτης, για όλη τη διάρκεια του Μάρτη, συναρπαστικές ταινίες τρόμου για όλα τα γούστα.

Μάρτης, γδάρτης κυριολεκτικά.

O Mήνας ξεκίνησε δυναμικά με τις προβολές την πρώτη Τρίτη του μήνα του ψυχολογικού θρίλερ Hide and Seek με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και του Βρετανικού In Fear.

Ένα θρίλερ μυστηρίου παραγωγής 2013.

Την Δεύτερη Τρίτη του Μάρτη σειρά είχαν το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Species παραγωγής 1998, το οποίο έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό την πανέμορφη Natasha Henstridge και ακολουθήθηκε από 3 συνέχειες και την κλειστοφοβική ταινία τρόμου As Above So Below. Μια ταινία που ακολουθεί την νέα παράδοση των find footage ταινιών τρόμου.

Το OTE CINEMA 2 πιστό στο ραντεβού, απόψε το βράδυ προβάλλει το εξαιρετικό κλασικό ψυχολογικό θρίλερ The Medusa Touch (1978) με την εμβληματική παρουσία του Richard Burton στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η βραδιά συνεχίζεται με μια ταινία έκπληξη του 2013 από το Ισραήλ. Το Big Bad Wolves: Στο στόμα των λύκων είναι μια ταινία εκδίκησης με αρκετά γραφικές σκηνές βίας, μαύρο χιούμορ που δίνει μια άλλη εκδοχή της αξίας της αυτοδικίας.

Την Τρίτη 22/3 οι τηλεθεατές του OTE CINEMA 2 θα έχουν την ευκαιρία να δουν το αυστραλιανής παραγωγής Babadook, μία από τις καλύτερες ταινίες θρίλερ/τρόμου της δεκαετίας που διανύουμε. Σε ποια ακριβώς υποκατηγορία ταινιών τρόμου ανήκει η ταινία αποκαλύπτεται κατά τη διάρκεια του ευρηματικού της φινάλε. Μια ταινία με δυο συγκλονιστικές ερμηνείες τόσο της μητέρας όσο και του μικρού γιου που ζουν μόνοι τους μετά τον θάνατο του πατέρα.

Την ίδια βραδιά κάνουμε στροφή σε ύφος και είδος και παρακολουθούμε το Purge: Anarchy, το σίκουελ της υπερεπιτυχημένης ταινίας του 2013 που μας βάζει στην ατμόσφαιρα μιας μελλοντικής Αμερικής, όπου η βία και ο φόνος έχει γίνει νόμιμη για ένα εικοσιτετράωρο κάθε έτος με σκοπό να μειωθούν οι δείκτες εγκληματικότητας όλο το υπόλοιπο έτος.

Τελευταία Τρίτη του Μάρτη (28/3) και το OTE CINEMA 2 ολοκληρώνει τις βραδιές τρόμου πρώτα με ένα slasher film, το The Town That Dreaded Sundown του 2013, remake της κλασικής ταινίας του 1961 με τον ίδιο τίτλο και πρωταγωνιστή έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους φανταστικούς serial killer της μεγάλης οθόνης, με το χαρακτηριστικό σακί από πατάτες να κρύβει το πρόσωπό του. Μια στροφή πριν το τερματισμό του μηνιαίου μαραθωνίου τρόμου το OTE CINEMA 2 προβάλλει μια τυπική ταινία με βαμπίρ, το Fright Night 2, σίκουελ του reboot της αγαπημένης ταινίας των 80s με τον ομώνυμο τίτλο.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Horror tribute Tuesday: Το ΟΤΕ CINEMA 2 φέρνει στην οθόνη σου κάθε βράδυ Τρίτης τις καλύτερες ταινίες τρόμου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα