Αρνί με την μέθοδο Μπράιγ

13:22 3/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Ωραία μέρα η σημερινή με τις δύο από τις πέντε βασικές αισθήσεις σου να φλερτάρουν με τον οργασμό. Η τσίκνα θα σαγηνεύσει την όσφρησή σου, θα πλημμυρίσει κάθε γειτονιά, ενώ ο ουρανίσκος σου θα εκμεταλλευτεί την γεύση σε μία γιορτή της κρεοφαγίας, την Τσικνοπέμπτη.

Αφορμής δοθείσης της σημερινής ημέρας λοιπόν θυμήθηκα ένα περιστατικό που αφορά πολιτικό πρόσωπο το οποίο διαδραματίστηκε μερικά χρόνια πριν σε μία αντίστοιχη ημέρα κρεοφαγίας με θρησκευτική όμως εσάνς.

Η ατμόσφαιρα γιορτινή, θύμιζε φιέστα θα έλεγε κανείς, αφού ο χορός, το καραόκε και τα γέλια είχαν ξεκινήσει από

το χάραμα. Ο στόμαχος όμως δεν μπορούσε με τίποτα να αρκεστεί σε μερικούς πρωινούς μεζέδες και τους ήχους ενός laptop το οποίο σέρφαρε στο youtube με τη χρήση φορητού μόντεμ.

Το κρέας ήρθε, το έφερε όμως κάποιος που η ζωή τον ανάγκασε να μάθει την μέθοδο Μπράιγ. Πώς το έφερε; Αυτό είναι μία άλλη ιστορία με πολλές φήμες, πολύ καπνό και φυσικά σίγουρα κάποιες σπίθες, μερικές από τις οποίες μάλλον είναι ορατές.

Από την άλλη, σήμερα μην διστάσετε, μπορείτε να φάτε άφοβα, είναι ειδική μέρα. Άλλωστε αφορμές για να χάσετε κανένα κιλό θα βρείτε αρκετές. Αρκεί να φοράτε γραβάτα...

The post Αρνί με την μέθοδο Μπράιγ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρνί, Μπράιγ,arni, braig