CR7 για όλους και για όλα

11:20 3/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Δεν μιλάει συχνά. Όταν όμως αποφασίσει να το κάνει, λέει αλήθειες που πονάνε πολλούς. Ο Ειδικός Συνεργάτης μας (© by Vima) τον συνάντησε και ανακάλυψε ότι πίσω από το σκληρό προσωπείο κρύβεται ένας ευαίσθητος -πλην αδικημένος- ρεαλιστής του ποδοσφαίρου και της ζωής.

(Αντι)γράφει ο Γιάννης Τσαούσης

Ειδικός Συνεργάτης: Ας ξεκινήσουμε από τις τελευταίες φήμες που κυκλοφόρησαν. Αληθεύει ότι ζητήσατε πρόσφατα από τον κ. Πέρεθ να σας «βοηθήσει να φύγετε το καλοκαίρι από τη Μαδρίτη»;

Κριστιάνο

Ρονάλντο: Έχω να πάρω πρωτάθλημα τέσσερα χρόνια. Είμαι πλέον 31. Εσύ τι λες;

Ε.Σ.: Λέω ότι θα θέλατε να πάρετε πρωτάθλημα.

Κ.Ρ.: Με πιάνεις. Καλό το Τσου Λου, καλά και τα κυπελλάκια, αλλά για το πρωτάθλημα σκιζόμαστε όλη τη σεζόν, δεν είναι δυνατόν να τα έχει πάρει μονοστέκι ο κοντός.

Ε.Σ.: Πήρε και η Ατλέτικο ένα στο ενδιάμεσο.

Κ.Ρ.: Έλα μωρέ, αυτούς τους έχουμε για πλάκα. Μόνο του με το τέρμα ν’ αφήσεις τον Τόρες, έξω θα το πετάξει. Και Σάβιτς-Φιλίπε Λουίς πίσω. Γελάνε κι οι παέγιες.

Ε.Σ.: Εεε... γκουχ... 0-1.

Κ.Ρ.: Τί να κάνω, να τους πάρω μόνος μου; Μπορώ δηλαδή, αλλά δεν μου δίνουν την μπάλα.

Ε.Σ.: Δεν είναι αλήθεια αυτό, το σύστημα της ομάδας είναι σχεδόν ολόκληρο στημένο πάνω σας.

Κ.Ρ.: Πες πως είναι... ποιός θα μου πασάρει σωστά, ο Κόβασιτς, ο Χεσέ ή ο Καρβαχάλ;

Ε.Σ.: Μα, αυτοί οι τρεις σας φταίνε; Πάντως αυτούς στοχοποιήσατε με τις τελευταίες δηλώσεις σας.

Κ.Ρ.: Αυτοί. Ρεάλ είσαι. Σου τρέχουν τα λεφτά απ’ τα μπατζάκια κι ας χρωστάς της Μιχαλούς. Κι ας πήρες και τον Μπέιλ με κοινοτικά κονδύλια βρε αδερφέ, για το μεγαλείο του ποδοσφαίρου γίνονται όλα.

Ε.Σ.: Τι εννοείτε;

Κ.Ρ.: Εννοώ ότι ζούμε σε μια εποχή που ένα ποδοσφαιράκι έχει μείνει όλο κι όλο στον κοσμάκη να ξεχαρμανιάζει, ας είναι τουλάχιστον αυτό όμορφο. Μην του πάρουμε κι αυτή τη χαρά.

Ε.Σ.: Κι αυτό σημαίνει ότι όλοι οι πάικτες της Ρεάλ οφείλουν να είναι του επιπέδου σας;

Κ.Ρ.: Σε σωματοδομή, τεχνικές αρετές, εκτελεστική δεινότητα και ομορφιά δεν μπορούν. Α, όλα κι όλα. Εγώ, ένας κλαρινογαμπράκος από την ταπεινή Μαδέιρα είδατε από που ξεκίνησα και που έφτασα με τόση δουλειά, προπόνηση, βάρη, μπότοξ, σολάριουμ και τζελ. Αν μπορώ εγώ, γιατί δεν μπορεί ο πρόεδρος να με πλαισιώσει με παίκτες που έστω να έχουν «CR7 ISO»;

Ε.Σ.: Αδυνατώ να ακολουθήσω τα λογικά άλματα που κάνετε.

Κ.Ρ.: Βλέπεις; Κι εσύ ένας μικρός Χεσέ του λόγου είσαι. Δώσε το κασετόφωνο άμα είναι έτσι, να ρωτάω και να απαντάω μόνος μου!

Ε.Σ.: Καταρχάς, σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς. Κατά δεύτερον, ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. Τι εννοείτε όταν λέτε ότι θέλετε συμπαίκτες «του επιπέδου σας»;

Κ.Ρ.: Να αμύνονται σαν τον Ράμος, να πασάρουν σαν τον Κρόος, να βγάζουν κάθετες σαν τον Μόντριτς, να έχουν το δεξί του Ίσκο, το αριστερό του Μπέιλ και να τελειώνουν τις φάσεις σαν τον Μπενζεμά. Πολλά ζητάω;

Ε.Σ.: Με εσάς δεν θα θέλατε να μοιάζουν σε κάτι;

Κ.Ρ.: Μα... εξαίρεσα τον εαυτό μου για λόγους ευγένειας. Δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο. Όλοι ξέρουν ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε τόσο καλά, χαριτωμένα και ολοκληρωμένα όσο εγώ.

Ε.Σ.: Ούτε ο Μέσι, ας πούμε;

Κ.Ρ.: Τον Αργεντινό δύσμορφο νάνο δεν θα τον ξαναναφέρεις μπροστά μου! Τον νάνο!

Ε.Σ.: Μην εκνευρίζεστε τόσο. Ανεβάζετε πίεση χωρίς λόγο και, συν τοις άλλοις, κάνετε και ρυτίδες.

Κ.Ρ.: Έχεις δίκο. Αυτό το αλαβάστρινο πρόσωπο δεν αξίζει να συσπάται έτσι για κανέναν. Πόσω μάλλον για έναν τυχαίο αντίπαλο ή για τους άμπαλους συμπαίκτες μου. Εγώ φταίω στο κάτω-κάτω; Αυτοί είναι άμπαλοι!

Ε.Σ.: Μια τελευταία ερώτηση, που είναι στα χείλη όλων των ελλήνων φιλάθλων: Στεναχωρηθήκατε όσο φάνηκε στα κλαμμένα σας μάτια μετά τον χαμένο τελικό του Euro 2004; Με πιο απλά λόγια, «χαλούμπα»;

(ακατανόητες βρισιές στα πορτογαλικά - Απότομο τέλος εγγραφής)

The post CR7 για όλους και για όλα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα