Απολύθηκε την ημέρα που την προσέλαβαν για μια ανάρτηση στο Facebook

Μία γυναίκα απολύθηκε την πρώτη μέρα που έπιασε δουλειά εξαιτίας ενός ποστ που ανέβασε στο Facebook.

H Kέιτλιν Γουόλς 27 ετών και μητέρα που ζει σε ένα προάστιο Βόρεια του Ντάλας απολύθηκε από την δουλειά της την πρώτη μέρα! Ο λόγος; Ένα μήνυμα που έγραψε στο facebook και έφτασε στα χέρια των ιδιοκτητών που παιδικού σταθμού όπου

εργαζόταν.

“Σήμερα έπιασα καινούρια δουλειά αλλά σιχαίνομαι να δουλεύω σε παιδικό σταθμό” έγραψε η γυναίκα στο στάτους της και συνέχισε: “ Χα χα χα αλλά δεν πειράζει. Το μόνο που μισώ είναι να βρίσκομαι με πολλά παιδιά”.

Το κακό για την 27χρονη ξεκίνησε όταν η το σχόλιό της αναδημοσιεύθηκε σε ένα γκρουπ στο facebook που έχει πάνω από 8000 μέλη και ο τοίχος της άρχισε να γεμίζει με υβριστικά και προσβλητικά μηνύματα σύμφωνα με την ιστοσελίδα Jezebel.com.

Η Κέιτλιν δήλωσε στο CBS News DWF ότι δεν σιχαίνεται τα μωρά και πως η ίδια έχει μία κόρη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος χάνει την δουλειά του εξαιτίας του facebook. Aν και τα περισσότερα σχόλια που δημοσιεύονται στα social media προστατεύονται από το εθνικό συμβούλιο εργασιακών σχέσεων στις ΗΠΑ οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να γράφουν αρνητικά σχόλια για τις εταιρείες στις οποίες εργάζονται χωρίς να περιμένουν ότι θα υποστούν τις συνέπειες.

The post Απολύθηκε την ημέρα που την προσέλαβαν για μια ανάρτηση στο Facebook appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα