Είναι 61 ετών και φαίνεται για 30 – Αυτά είναι τα μυστικά της νεότητας [Εικόνες]

Eίναι 61ετών αλλά μοιάζει με 30! Ποια είναι τα μυστικά της νεότητας αυτού του σούπερ-μόντελ; Η Κρίστι Μπρίνκλεϊ δουλεύει στην βιομηχανία της μόδας από την δεκαετία του `70 και ήταν για δεκαετίες το πρόσωπο της Cover Girl.

Και εξακολουθεί να είναι φρέσκια και όμορφη! Σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά της.

Τα χρόνια δεν περνούν με τον ίδιο τρόπο για όλο τον κόσμο. Αυτό επιβεβαιώνεται περίτραννα στην περίπτωση του μοντέλου Κρίστι Μπρίνκλεϊ .

Στα 61 η πρώην σύζυγος του Μπίλι Τζοελ μοιάζει με 30 ενώ αυτό που είναι ακόμη

καλύτερο είναι πως διατηρεί την φρεσκάδα της και την εκφραστικότητά της !

Στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε πέρυσι στο περιοδικό People η φωτογραφία που επελέγη ήταν με μπικίνι που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Κρίστι άρχισε να δουλεύει ως μοντέλο στα μέσα της δεκαετίας του 70. Για περισσότερα από 20 χρόνια ήταν το πρόσωπο της εταιρείας καλλυντικών Cover Girl και έχει δώσει συνεντεύξεις στα πιο γνωστά περιοδικά όπως Vogue, Glamour, Enquire και Rolling Stone.

Τα μυστικά της για να διατηρείται εκθαμβωτική ευτυχώς δεν είναι μυστικά ούτε μη προσβάσιμα. Τα περισσότερα από αυτά τα διηγείται στο βιβλίο της “αιώνια ομορφιά”. Εκεί αφηγείται και τι συνέβη στις πλαστικές επεμβάσεις που είχαν ( μάλλον κακά ) αποτελέσματα.

Για παράδειγμα έκανε μπότοξ στο μέτωπο και ήταν πραγματικά μια αποτυχία. " Έχασα την έκφραση στο πρόσωπο μου και δεν μπορούσα να περιμένω οι μυς μου να επιστρέψουν στην κανονικότητα” γράφει.

Αντίθετα, η ίδια πράξη στον λαιμό της έδωσε μια όψη πιο χαλαρή σε αυτή την περιοχή και συνεισέφερε να σφίξει το πηγούνι και το σαγόνι.

Επίσης χρησιμοποίησε γεμίσματα σε μικρές δόσεις με αποτέλεσμα να γεμίσουν οι αυλακώσεις του προσώπου και των χεριών. Ενώ για να μην φαίνονται τα μαλλιά της αδύναμα κατέφυγε στα εξτένσιον.

Ποιες είναι οι συμβουλές της

Μην σκέφτεστε την ηλικία: . “Η βιολογική ηλικία δεν έχει να κάνει με το πως φαινόμαστε ή πως δείχνουμε. Εδώ και καιρό οι αριθμοί δεν σημαίνουν τίποτα για μένα. Νιώθω ότι ο χρόνος δεν μπορεί να είναι εμπόδιο.”

Να ακολουθείς μια υγιή διατροφή και που και που να κάνεις παρασπονδίες. Από τα 13 της χρόνια είναι χορτοφάγος. Παρόλα αυτά δεν στερείται που και που ένα καλό πιάτο με μακαρόνια, στρείδια ή σαμπάνια που είναι και η αδυναμία της.

Να μην αποκτάς εμμονή με το μέγεθος στα ρούχα. Εκείνη μας διαβεβαιώνει ότι το βάρος της σημειώνει διακυμάνσεις. Γι αυτό στην γκαρνταρόμπα της έχει τζίν με διάφορα μεγέθη και αυτό την απασχολεί το λιγότερο δυνατό.

Κίνηση: Η φυσική δραστηριότητα είναι μία από τις αγαπημένες της ασχολίες. Ακολουθεί καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής, κάνει γιόκα και τζόγκινγκ.

Σίγουρα η γενετική είμαι με το μέρος της. Όμως όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα υπάρχει μεγάλη συνέπεια, εσωτερική δουλειά, και η γνώση του μέτρου με το οποίο πρέπει να κάνει τις αισθητικές επεμβάσεις.

The post Είναι 61 ετών και φαίνεται για 30 – Αυτά είναι τα μυστικά της νεότητας [Εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα