Απολογείται ο Κοντομηνάς για το ΤΤ – Στο νοσοκομείο θα πάει ο εισαγγελέας

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απολογία του επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά, για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, καθώς στις 09:00 ο ανακριτής θα μεταβεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.

Ο επιχειρηματίας δεν μπορούσε λόγω αναπνευστικών προβλημάτων να μετακινηθεί και έτσι θα υποδεχθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος

τον εισαγγελέα Γ. Ανδρεάδη ο οποίος και θα του θέσει ερωτήματα σε σχέση με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς κατηγορείται για απάτη εις βάρος του Δημοσίου, άμεση συνέργεια σε απάτη κατ’ εξακολούθηση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, η πιστωτική κάρτα που είχε χορηγηθεί στον επιχειρηματία εμφανίζει χρέος 2.2293.000 ευρώ.

Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, παραμένει σταθερή αλλά δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του STAR, τον Δημήτρη Κοντομηνά επισκέφθηκαν τις τελευταίες ημέρες οι νομικοί του σύμβουλοι και οι πολύ στενοί του συνεργάτες του.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα