Απογοητευμένος ο Δέλλας από τους παίκτες – Ζήτησε εξηγήσεις για την κακή αγωνιστική εικόνα

Έντονα παράπονα είχε ο Τραϊανός Δέλλας από τους ποδοσφαιριστές του, αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αχαρναϊκό στο οποίο η ΑΕΚ χρειάστηκε να κάνει για άλλη μια ακόμη φορά την ανατροπή, όπως έγινε και με τον Απόλλων Σμύρνης στο ΟΑΚΑ...

Ο τεχνικός της Ένωσης εξέφρασε τα παράπονα του για την εικόνα που είχαν οι παίκτες του στο «Είμαστε καλύτεροι και αυτό πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να έχουμε ύφος, αυτό δεν μας

αρμόζει. Πετάξαμε στα σκουπίδια ένα ημίχρονο, γιατί δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Έτσι δεν πάμε πουθενά. Γιατί έγινε αυτό;», είπε ο Τραϊανός Δέλλας.

Από την πλευρά τους οι παίκτες παραδέχθηκαν ότι δεν ήταν καλοί με τον Γεωργέα να τονίζει: «Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό, παραλίγο να το πληρώσουμε. Δεν επιτρέπεται να είμαστε υπερόπτες, δεν θα πάρουμε κανένα παιχνίδι μόνο με την φανέλα», ενώ ο Αραβίδης πρόσθεσε: «Η ευθύνη είναι δική μας. Μπήκαμε νωθρά και πετάξαμε ένα ημίχρονο, χωρίς να βρούμε ρυθμό. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Πρέπει να μπαίνουμε στους αγώνες με σωστή νοοτροπία και καλή ψυχολογία».

Αυτό που στο τέλος... βγήκε από την κουβέντα που είχαν παίκτες και προπονητής ήταν πως δεν θα πρέπει να επαναλαμβάνονται τα λάθη και ότι θα πρέπει να δείξουν βελτίωση για να εκπληρώσουν τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League.

The post Απογοητευμένος ο Δέλλας από τους παίκτες – Ζήτησε εξηγήσεις για την κακή αγωνιστική εικόνα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα