Αποφυλακίζεται η σύντροφος του Τσάκαλου, Εύη Στατήρη μετά από 19 μέρες απεργίας πείνας

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών η Εύη Στατήρη, σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου που κατηγορείται για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς.

Η Στατήρη είχε προφυλακιστεί πριν από περίπου επτά μήνες. Σε βάρος της είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση. Η κατηγορουμένη είχε καταθέσει πολλές αιτήσεις αποφυλάκισης ενώ τελευταία έχει προχωρήσει και σε απεργία

πείνας ζητώντας την αποφυλάκισή της.

Στις 27 Σεπτέμβρη είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας λόγω σοβαρού υπογλυκαιμικού επεισοδίου, ενώ τα τελευταία 24ωρα σοβαρή επιδείνωση έχει παρουσιάσει η υγεία της, σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση.

Οι γιατροί που την παρακολουθούν έκαναν λόγο για μη αναστρέψιμες βλάβες στον οργανισμό της σε σύντομο χρονικό διάστημα σε περίπτωση παράτασης της αποχής από τη σίτιση.

Μάλιστα τις τρεις τελευταίες μέρες έχει εμφανίσει εικόνα οξείας γαστρεντερίτιδος, με αποτέλεσμα την περαιτέρω επιδείνωση των φαινομένων υπότασης και αφυδάτωσης που εμφανίζει, όπως αναφέρει η γνωμάτευση.

Οι δικαστές αντικατέστησαν την κράτηση της με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στου Α.Τ της περιοχής της τρεις φορές το μήνα, της απαγόρευσης συνάντησης ή επικοινωνίας με τους συγκατηγορουμένους της και με τον σύζυγό της Γ. Τσάκαλο, της υποχρεωτικής διαμονής της στο σπίτι της στου Γκύζη και της απαγόρευσης απομάκρυνσης από την οικία της σε ακτίνα 1000 μέτρων.

The post Αποφυλακίζεται η σύντροφος του Τσάκαλου, Εύη Στατήρη μετά από 19 μέρες απεργίας πείνας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα