Από τις σειρές και το θέατρο σε εκπομπές: Οι ηθοποιοί που έγιναν παρουσιαστές [εικόνες]

Στην «ταυτότητά» τους αναγράφεται επάγγελμα ηθοποιός. Τις τελευταίες σεζόν, όμως, το κοινό έχει δει και μία άλλη πτυχή του εαυτού τους. Επτά άτομα από το χώρο της υποκριτικής αποδεικνύουν πως υποδύονται με μεγάλη επιτυχία και το ρόλο του παρουσιαστή στη μικρή οθόνη!

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Χωρίς αμφιβολία, η τηλεοπτική έκπληξη των τελευταίων ετών με τη νίκη της στο σόου χορού «Dancing with the stars» το 2012 να της χαρίζει επάξια μια πορεία στο κομμάτι της παρουσίασης. Η γλυκιά και σέξι μαμά έχει αποφασίσει ότι η υποκριτική είναι η αδυναμία και το μεράκι της αλλά η μικρή οθόνη

η νέα της αγάπη! Αφήνοντας στην άκρη, για λίγο τουλάχιστον, τις σειρές, το 2013 πήρε το βάπτισμα του πυρός με την εκπομπή της στο Σκαϊ «Χτύπα Ξύλο» ενώ ακολούθησε ο ρόλος της παρουσιάστριας του green room στο νέο κύκλο του «Dancing».

Την περσινή σεζόν, η μεταγραφή της στο Mega προκάλεσε αίσθηση, όπως επίσης και η επιτυχημένη παρουσίαση του «Music school». Σαν να μην έφτανε αυτό, βρέθηκε με την καλή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη να αναλαμβάνουν την παρουσίαση του εγχώριου τελικού της Eurovision για να δει τη σύντομή μεν, ενδιαφέρουσα δε πορεία της στη μικρή οθόνη να εκτοξεύεται, φέτος. Η Ντορέττα αποτελεί τη νέα οικοδέσποινα του πρωινού του μεγάλου καναλιού και από ότι φαίνεται δεν θα τα εγκαταλείψει έτσι εύκολα.

Ζέτα Μακρυπούλια

Στο όνομά της πίνουν νερό οι καναλάρχες με την όμορφη περσόνα να έχει αποτελέσει μήλον της έριδος τις τελευταίες σεζόν σχετικά με το ποιος θα καταφέρει να την εντάξει στο δυναμικό του. Στη μνήμη των τηλεθεατών έχει χαραχτεί η επιτυχημένη της πορεία στο «Dancing with the stars» αλλά και στο «Just the 2 of us» ενώ φήμες την ήθελαν να δέχεται προτάσεις και από το Epsilon.

Ωστόσο, η αγαπημένη του Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν ξεχνά ποτέ τη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο, γεγονός που την έκανε την περσινή σεζόν να απέχει από τα τηλεοπτικά της καθήκοντα για να αφοσιωθεί στη θεατρική παράσταση ««Ήρθες και θα μείνεις».

Σμαράγδα Καρύδη

Σε κάθε της συνέντευξη δηλώνει ευθαρσώς ότι είναι ηθοποιός και όχι παρουσιάστρια! Ωστόσο, η πορεία της στο εν λόγω κομμάτι και στην εκπομπή «Celebrity game night» είναι απόλυτα επιτυχημένη. Η όμορφη κυρία του θεάτρου και της τηλεόρασης, για τρίτη χρονιά αναλαμβάνει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού με το τελευταίο να είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένο με το όνομά της.

Βέβαια, δεν μένει μόνο σε αυτό αφού κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί τόσο σε παραστάσεις όσο και σε σειρές, με την τελευταία της δουλεία στη μικρή οθόνη, «Εθνική Ελλάδος» να αποσπά εντυπωσιακές κριτικές.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Θοδωρής Αθερίδης Γιώργος Καπουτζίδης Σμαράγδα Καρύδη Ζέτα Μακρυπούλια Ντορέττα Παπαδημητρίου Σπύρος Παπαδόπουλος Μάρκος Σεφερλής

Μάρκος Σεφερλής

Το «παιδί» των επιθεωρήσεων έχει καταφέρει να περάσει τις εξετάσεις της αγάπης του κοινού εδώ και πολλά χρόνια, αφού όπου κι αν εμφανίζεται, γεμίζει τα θέατρα και κάνει τον κόσμο να γελάει μέχρι δακρύων.

Αυθεντικός και ταλαντούχος, την περσινή σεζόν ο αγαπημένος ηθοποιός δοκίμασε τις δυνάμεις του στην πρωινή ζώνη του Mega, σημειώνοντας μία εντυπωσιακή αρχή και μία ικανοποιητική πορεία, που δεν στέφθηκε με επιτυχία ωστόσο. Αν και φήμες τον ήθελαν να συζητά με το Star, όπως όλα δείχνουν ο Μάρκος θα μείνει εκτός TV!

Σπύρος Παπαδόπουλος

Η πορεία του στο σανίδι και στη μικρή οθόνη, τεράστια. Σειρές, ταινίες παραστάσεις και πρωταγωνιστικούς ρόλους που έγραψαν τη δική τους ιστορία. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του με μία μεγάλη αδυναμία, την εκπομπή «Στην υγειά μας».

Πρόκειται για ένα αμιγώς ψυχαγωγικό κόνσεπτ με καλεσμένους τραγουδιστές και ανθρώπους του θεάματος, που μεταδιδόταν από το 2004 ως το προσωρινό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης το καλοκαίρι του 2013, στη ΝΕΤ. Τα τελευταία χρόνια, έχει «μετακομίσει» στον Alpha, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Ο ηθοποιός, ωστόσο, έχει περάσει και από την παρουσίαση του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», το οποίο συγκέντρωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Γιώργος Καπουτζίδης

Ταλαντούχος, οξυδερκής και με μοναδικό χάρισμα την επικοινωνία με τον κόσμο, ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει στο βιογραφικό τους μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. «Σαββατογεννημένες», «Στο παρά πέντε» και «Εθνική Ελλάδος» κατάφεραν να κερδίσουν και με το παραπάνω τη μάχη της τηλεθέασης, σημειώνοντας εντυπωσιακά ποσοστά που έφταναν μέχρι και το 60%.

Τη φετινή σεζόν, δοκιμάζεται και πάλι στο κομμάτι της παρουσίασης, έχοντας μία μικρή εμπειρία από το σόου «Just the 2 of us» και την εκπομπή μαγειρικής «Παρέα στην κουζίνα», με το τηλεπαιχνίδι «Δεν έχω λόγια» στο mega.

Θοδωρής Αθερίδης

Ένας ακόμη επιτυχημένος και ταλαντούχος ηθοποιός με δεκάδες επιτυχίες στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ο Θοδωρής Αθερίδης ξεκίνησε την παρουσίαση το 2006, όταν ανέλαβε χρέη οικοδεσπότη στο παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Από τότε, είχε αφοσιωθεί στη συγγραφή και σκηνοθεσία έργων και σειρών μέχρις ότου ήρθε η καταλληλότερη πρόταση για εκείνον. Το «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη πέρασε στα χέρια του, ανακρίνοντας την περσινή σεζόν, μέσω της συχνότητας Action24, άτομα της επικαιρότητας.

The post Από τις σειρές και το θέατρο σε εκπομπές: Οι ηθοποιοί που έγιναν παρουσιαστές [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
θεατρο, ηθοποιοι, σειρες, εκπομπες, dancing with the stars, μαίρη συνατσάκη, εν λόγω, θοδωρής αθερίδης, ζετα μακρυπουλια, ντορετα παπαδημητριου, dancing, stars, νέα, green, room, mega, music, school, eurovision, μνήμη, epsilon, χατζηγιαννης, game, night, star, αμιγώς, καλοκαιρι, νετ, alpha, βιογραφικο, eurovision 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, ντορεττα dancing, eurovision 2013, μνήμη, δουλεια, ηθοποιος, νετ, σμαραγδα καρυδη, ταινιες, τηλεοραση, υγεια, φημες, alpha, game, mega, star, αγαπη, αδυναμια, αθεριδης, αμιγώς, γεγονος, γινει, δικη, δυναμικο, ευκολα, εν λόγω, εξετασεις, επικοινωνια, επτα, επιτυχια, ετων, ζετα, ζωνη, θεατρα, θοδωρής αθερίδης, θοδωρης, κυρια, μαίρη συνατσάκη, μαμα, νερο, νικη, οθονη, ομορφη, ονομα, παρουσιαση, ρολο, σεζον, σεφερλης, σκηνοθεσια, σοου, τριτη, green, epsilon, κομματι, μεινει, room, παιχνιδι, σπυρος, ξεκινησε, χερια
Τυχαία Θέματα