Από την Αθήνα έως την Νέα Υόρκη: Η υποδοχή του 2016 από εκατομμύρια πολίτες σε όλον το κόσμο [εικόνες]

12:46 1/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Εκατομμύρια άνθρωποι κατέκλυσαν πλατείες και δρόμους μεγάλων πόλεων σε ολόκληρο τον κόσμο, για να γιορτάσουν την έλευση του 2016, προσπαθώντας να αψηφήσουν τις απειλές περί τρομοκρατικών επιθέσεων.

Από το Θησείο στην Αθήνα, στην Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης και στην Κοπακαμπάνα του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Δείτε την Πρωτοχρονιά ανά τον κόσμο!

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Αθήνα,
Ελλάδα

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε το νέο έτος στο Θησείο, κάτω από την Ακρόπολη, που φωτίστηκε από τα βεγγαλικά!

Παρίσι, Γαλλία

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων. Από τους εορτασμούς για το 2016 έλειψαν τα παραδοσιακά πυροτεχνήματα, καθώς η απειλή μιας τρομοκρατικής επίθεσης παραμένει «πολύ υψηλή» σύμφωνα με τις αρχές.

Λονδίνο, Αγγλία

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στις όχθες του ποταμού Τάμεση

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι υπολογίζεται ότι συγκεντρώθηκαν, στην Τάιμς Σκουέρ για την έλευση του καινούργιου χρόνου.

Βρυξέλλες, Βέλγιο

Ο φόβος της τρομοκρατίας είχε ως αποτέλεσμα την ματαίωση των εκδηλώσεων. Έξι άνθρωποι συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο ερευνών για επικείμενες τρομοκρατικές επιθέσεις. Τρεις εξ αυτών αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι.

Μόσχα, Ρωσία

Η εμβληματική Κόκκινη Πλατεία, έκλεισε για πρώτη φορά φέτος για τους πολίτες την Πρωτοχρονιά, λόγω των φόβων τρομοκρατικής επίθεσης.

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην παραλία της Κοπακαμπάνα για να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακού σόου πυροτεχνημάτων που διήρκησε 16 λεπτά.

Βερολίνο, Γερμανία

Ένα εκατομμύριο άνθρωποι αναμένονταν στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, ενώ στο Άμστερνταμ 10.000 άνθρωποι παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό θέαμα πυροτεχνημάτων με τους εορτασμούς να μη μένουν ανεπηρέαστοι από την ανάληψη από την Ολλανδία της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Γκίζα, Αίγυπτος Τόκιο, Ιαπωνία Σίδνεϊ, Αυστραλία

The post Από την Αθήνα έως την Νέα Υόρκη: Η υποδοχή του 2016 από εκατομμύρια πολίτες σε όλον το κόσμο [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα