Ποιες σειρές του Mega ενδέχεται να μην προβληθούν το 2016

12:46 1/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο προκύπτει στο Mega με τις σειρές να βρίσκονται στο έλεος των οικονομικών δυσχερειών. Για το επιτυχημένο σίριαλ, «Κάτω Παρτάλι», ακόμα δεν έχει δοθεί λύση με τις συσκέψεις να δίνουν και να παίρνουν.

Η εταιρία παραγωγής έχει δώσει μία μικρή παράταση στους ιθύνοντες για τις πληρωμές αλλά φως δεν φαίνεται

στο τούνελ. Αν, λοιπόν, δεν τακτοποιηθεί μέρος των οφειλών, οι συντελεστές δεν ξεκινούν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια και μία ακόμα επιτυχημένη σειρά μπαίνει στο ντουλάπι.

Ανοιχτά, όμως, είναι και τα σενάρια για τα «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» και το «Μάλιστα, σεφ!», που πρόκειται να μπουν ξανά στο πρόγραμμα με νέα επεισόδια στις 18 και 19/1, αντίστοιχα.

Τα γυρίσματα της πρώτης έχουν, επίσης, σταματήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα δοθεί το «πράσινο φως».

Ας θυμηθούμε μερικές από τις κορυφαίες λήψεις των αγαπημένων μας σειρών και ηθοποιών και ας ελπίσουμε να τις απολαύσουμε ξανά στις οθόνες μας...

1 από 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Κάτω Παρτάλι Κάτω Παρτάλι Κάτω Παρτάλι Κάτω Παρτάλι Κάτω Παρτάλι Κάτω Παρτάλι Κάτω Παρτάλι Κάτω Παρτάλι Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου

The post Ποιες σειρές του Mega ενδέχεται να μην προβληθούν το 2016 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα