Από τη Ρουμανία ο φερόμενος ως «Μπεν» – Κατέθεσε ο μυστηριώδης νεαρός

Η κυπριακή αστυνομία εντόπισε τον νεαρό που εμφανίζεται στο βίντεο και εικαζόταν ότι ήταν ο μικρός Μπέν, ο οποίος τελικά από ό,τι φαίνεται δεν έχει κάποια σχέση με το παιδί που εξαφανίστηκε το 1991.Ο νεαρός είναι Ρουμάνος και δεν έχει σχέση με Ρομά, ενώ όπως ο ίδιος ανέφερε έκπληκτος, οι γονείς του ζούν στη Ρουμανία και αυτός βρέθηκε στην Κύπρο για δουλειά, όπου και κατοικεί μόνιμα από τον Ιανουάριο του 2013.

Σε ερώτηση των αστυνομικών για το ποιοί είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του στο

επίμαχο βίντεο, ισχυρίστηκε ότι είναι συγγενείς της κοπέλας του.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι ο νεαρός προσήλθε αυτοβούλως στην Αστυνομική Διεύθυνση και ζήτησε να του κάνουν τεστ DNA έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποια σχέση με τον μικρό Μπεν που εξαφανίστηκε το 1991. Επίσης εμφανίστηκε στους αστυνομικούς φορώντας ακριβώς τα ίδια ρούχα που φαινόταν ότι φορούσε στο βίντεο.

Τις τελευταίες ημέρες είχε δημοσιευτεί ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας νεαρός άνδρας ο οποίος εικάζεται ότι είναι ο Μπεν να κάθεται αμίλητος στην εκκλησία, ενώ δίπλα του είναι ένα μεσήλικας Ρομά με άσπρο πουκάμισο και μια μελαχρινή νεαρή κοπέλα, η οποία δείχνει επίσης Ρομά.

Από ό,τι φαίνεται, ο νεαρός δεν έχει σχέση με τον Μπεν Νίνταμ ο οποίος εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 1991, στην Κω, όπου βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα