Από τη Φαίη Σκορδά στη Βίκυ Καγιά: Τρυφερές στιγμές επώνυμων μαμάδων με τα παιδιά τους [εικόνες]

Λαμπερές, αναγνωρίσιμες, με τα φλας των φωτογράφων να τις κυνηγούν. Οι κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ είναι στις επάλξεις μπροστά στις κάμερες αλλά όταν απομακρύνονται ξεχνούν τα πάντα και γίνονται μαμάδες.

Η αδυναμία τους για τα παιδάκια τους δεν κρύβεται ενώ αίσθηση προκαλούν και οι τρυφερές φωτογραφίες μαζί τους.

Συλλέξαμε και σου παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο αγαπημένες εγχώριες celebrities με τα μικρά τους, σε ενσταντανέ που απαθανάτισαν παπαράτσι αλλά και σε εικόνες που πόσταραν οι ίδιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ
> Η Βανέσα Αδαμοπούλου με το νεογέννητο γιο της Γλυκές πόζες για την Έλενα Ασημακοπούλου και την κόρη της Η Αγγελική Ηλιάδη με τον κούκλο Βασίλη Η Βίκυ Καγιά με την ομάδα και την κόρη της, Μπιάνκα Από τις πρόσφατες φωτογραφίες της Δέσποινας Καμπούρη με την κόρη της, Έλενα Τρυφερά ενσταντανέ για τη Βάσω Κολλιδά και το αγγελούδι της Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους άντρες της Φαίη Σκορδά και Γιάννης Λιάγκας σε μοναδικά στιγμιότυπα Κολλημένη με τους γιους της και η Σίσσυ Χρηστίδου

The post Από τη Φαίη Σκορδά στη Βίκυ Καγιά: Τρυφερές στιγμές επώνυμων μαμάδων με τα παιδιά τους [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα