Απίστευτος αυτοσαρκασμός του Καμίνη- Ανέβασε φωτογραφία που τον δείχνει ταυρομάχο [εικόνα]

Με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ φαίνεται ότι διακατέχεται ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την οποία όπως ανέφερε είδε να κυκλοφορεί στο internet και όπου τον αναπαριστούσε ως ταυρομάχο να κρατά ένα κόκκινο πανί που γράφει «όχι στην Βία».

Ο Γιώργος Καμίνης είχε βρεθεί πρίν λίγες μέρες σε διαμαρτυρία κατά της πολιτικής βίας που είχε οργανώσει η «Δράση» την Κυριακή όπου φορώντας λευκά κράταγαν ένα πλακάτ που έγραφε «Οχι στην βία».

Η εικόνα,

είναι ιδιαίτερα γλαφυρή καθώς ο Γιώργος Καμίνης βρίσκεται μέσα σε μια αρένα με τον ταυρομάχο να είναι έτοιμος να του επιτεθεί και αυτός με το ήρεμο ύφος του κρατά θαρραλέα το κόκκινο πανί μπροστά στον ταύρο.

Ο Γιώργος Καμίνης έχει βρεθεί συχνά πυκνά κατά την διάρκεια της θητείας του στο μάτι του κυκλώνα ιδιαίτερα από την Χρυσή Αυγή και η εικόνα δεν θα μπορούσε να είναι πιο παραστατική.

«Είδα χθες εδώ στο facebook να κυκλοφορεί αυτή η φωτογραφία. Η δική μου αρχική είναι από τη διαμαρτυρία κατά της πολιτικής βίας που οργάνωσε η «Δράση» την Κυριακή. Όπως κάθε πετυχημένη σάτιρα, έτσι κι αυτή περιέχει κάποιες μεγάλες αλήθειες. Η πολιτική βία είναι πράγματι κτηνώδης και άλογη, η πολιτική βία είναι πράγματι το μαινόμενο ζώο της φωτογραφίας που χτυπάει τρομοκρατημένο στα τυφλά. Φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να θυμίσω ότι η θεματολογία αυτής της σατιρικής απεικόνισης έρχεται από πολύ παλιά και υπάρχουν πάμπολλοι σχετικοί μύθοι σε όλους τους λαούς. Θυμίζω όμως το γιατί σε όλους τους μυθους κερδίζει πάντα ο άνθρωπος και όχι το τέρας της βίας: επειδή ακριβώς σκέφτεται. Καλημέρα σε όλους!»

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα