Όταν οι σκύλοι χώνουν τη μουσούδα τους εκεί… που δεν τους παίρνει [βίντεο]

Είναι παιχνιδιάρηδες όσο δεν πάει. Είναι πεινασμένοι όσο δεν πάει. Αρκεί ένα σου σφύριγμα και θα πεταχτούν από τη ραστώνη τους για να τρέξουν στο μέρος σου. Αρκεί μια μυρωδιά και θα πεταχτούν από το πάτωμα ακόμα κι αν προηγουμένως έχουν φάει ένα ολόκληρο κοπάδι. Το ζήτημα όμως είναι ότι η ίδια ακριβώς τρέλα τους πιάνει είτε τους δίνεις έναυσμα είτε όχι. Είτε είσαι εκεί είτε όχι.

Γιατί οι σκύλοι εκτός από τα παραπάνω είναι και παράτολμοι. Κάνουν τα πάντα χωρίς να σκεφτούν το μετά. Και καταλήγουν να βρίσκονται στριμωγμένοι ή κολλημένοι. Ιδίως όταν παίρνουν τις γλυκές

τους μουσούδες και τις βάζουν όπου λάχει. Στο πακέτο με τα χαρτομάντιλα, σε ένα κουβά, μέσα σε ένα κουρέλι, στο βάζο με τη νουτέλα ή τη μαγιονέζα, σε ένα σακίδιο, στο σακουλάκι με τα πατατάκια και όπου αλλού.

Βέβαια δεν είναι μόνο οι μούρες τους, αλλά και τα πόδια τους που μπορούν να τους μπλέξουν. Κι όχι τίποτα, αλλά άπαξ και κολλήσει η μούρη τους δεν σταματούν να πηγαίνουν πέρα δώθε και τρέχουν εντελώς στα τυφλά, με αποτέλεσμα να κουτουλάνε σε τοίχους και έπιπλα.

The post Όταν οι σκύλοι χώνουν τη μουσούδα τους εκεί… που δεν τους παίρνει [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα