Απίστευτη προτροπή του δήμαρχου Οινουσσών στους κατοίκους: Πλυθείτε, ξυριστείτε γιατί έρχονται οι τουρίστες

Το κρουαζιερόπλοιο EUROPA 2 της γερμανικής εταιρείας HAPAG LLOYD θα πιάσει λιμάνι για πρώτη φορά στην Εγνούσσα των Οινουσσών. Καθώς το γεγονός είναι πρωτοφανές για το νησί ο δήμαρχος έδωσε σαφείς οδηγίες... καλλωπισμού και ευπρέπειας στους κατοίκους.

]Για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού μας έχουμε τέτοιαν επίσκεψη. Γι' αυτό καλούμαστε όλοι μαζί να συμμετέχουμε με

αλληλεγγύη και μεράκι για το αγαπημένο μας νησί. Πρέπει να φροντίσουμε: Εμφάνισης προσώπων και υπηρεσιών: Επιμελημένη (ξυρισμένοι, καθαροί και ευπρεπώς ενδεδυμένοι)» αναφέρει μεταξύ άλλων η πρωτοφανής ανακοίνωση που εξέδωσε προ ημερών ο Δήμαρχος Οινουσσών, Ευάγγελος Αγγελάκος.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της ανάδειξης του νησιού, ο τοπικός δήμος μάλλον έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο αφού αντιμετωπίζει τους κατοίκους σαν... ιθαγενείς ζητώντας τους να είναι χαμογελαστοί, να είναι ευπρεπώς ενδεδυμένοι και ξυρισμένοι, καθώς, όπως τονίζεται, πρόκειται για τεράστια ευκαιρία η οποία δεν πρέπει να πάει χαμένη.

«Αν οι επισκέπτες μείνουν ευχαριστημένοι θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις. Αν όχι, δεν θα μπει στο πρόγραμμα της εταιρείας και δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Αν αξιοποιήσουμε αυτήν την ευκαιρία, οι συνέπειες μπορεί να μας είναι σημαντικές και επωφελείς. Αν όχι, εμείς οι ίδιοι θα είμαστε υπεύθυνοι και άξιοι της μοίρας μας. Κανείς δεν μας χρωστάει τίποτα. Το βιος μας το κερδίζουμε μόνοι μας. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μπούμε σε μόνιμο προορισμό της εταιρείας/πλοίου/πλοίων» καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα