Αντσελότι:Ο «Βασιλιάς» της «Βασίλισσας» – 8 εκατ. ευρώ οι απολαβές του στη Ρεάλ

Τις πρώτες μέρες του Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Κάρλο Αντσελότι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θα γίνει ο διάδοχος του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας.

Οι ετήσιες απολαβές του, μάλιστα, θα αγγίζουν τα 7-8 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν οι γαλλικές εφημερίδες, L' Equipe και Le Parisien!

Η «Βασίλισσα» περίμενε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του ιταλού τεχνικού στον πάγκο της Παρί και αυτό έγινε με τη συμφωνία της γαλλικής ομάδας με τον Λοράν Μπλαν, ενώ θα πληρώσει στη

συγκεκριμένη ομάδα ρήτρα 4,5 εκατομμυρίων καθώς είχε συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τα μέσα της Γαλλίας, ο Αντσελότι θα ανακοινωθεί επίσημα από την Ρεάλ μετά τις 3 Ιουλίου. Ο λόγος φέρεται να είναι ότι αν μπει ο Ιούλιος ο Αντσελότι θα αποχωρήσει από την Παρί στον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας του και έτσι η φορολογία στην Ισπανία θα πέσει από τα 52% στο 24%.

Παράλληλα, η «Le Parisien» θέτει επίσης την ανακοίνωση του Αντσελότι από την Ρεάλ στις αρχές Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 2-3 του μήνα ενώ αναφέρει ότι οι ετήσιες αποδοχές του Ιταλού στην Μαδρίτη θα είναι μεταξύ επτά ή οχτώ εκατομμυρίων ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα