Αντιγράφει Σαμαρά-Φουρέιρα η Γκουίνεθ Πάλτροου [εικόνα]

10:54 5/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Όπως σας είχαμε ενημερώσει την Πέμπτη, ο Γιώργος Σαμαράς και η Ελένη Φουρέιρα είχαν κάνει τατουάζ στα χέρια τους με το αρχικό γράμμα του επιθέτου του καθενός. Η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν ήθελε να μείνει πίσω κι έτσι πήγε και έκανε κι αυτή τατουάζ με το αρχικό γράμμα του συζύγου της, σε σημείο που δύσκολα θα το δει κάποιος, αν φοράει ρούχα.

Φυσικά, η Γκουίνεθ έχει αυτό το τατουάζ στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς της από το 2008, με το γράμμα C να κοσμεί το σώμα της και να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να το βρούμε.

Η ηθοποιός βρέθηκε με τον Κρις Μάρτιν και τα δυο τους παιδιά, Απλ και Μόζες στη Χαβάη για διακοπές και αποκάλυψε το τατουάζ για πρώτη φορά.

Όταν το είχε κάνει μάλιστα ο άνθρωπος που θα της το έφτιαχνε την είχε ρωτήσει αν το C είναι για το Coldplay ή το Chris, με τη Γκουίνεθ Πάλτροου να απαντά «αναμφίβολα για το Chris». Όσο για το λόγο που το έκανε τόσο μικρό ήταν επειδή δεν ήθελε να στιγματίσει την καριέρα της, καθώς θα το έβλεπαν όλοι αν έκανε κάποια σκηνή με μαγιό, ενώ γι΄αυτό εγκατέλειψε και την αρχική ιδέα να το κάνει στο μπράτσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα