Άντι Μάρεϊ: Σταματήστε να με λέτε νευρικό – Είμαι cool!

Ήταν το καμάρι ολόκληρης της Βρετανίας, όταν το περυσινό καλοκαίρι, νικούσε τον Ρότζερ Φέντερερ και κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Ο Άντι Μάρεϊ, ωστόσο, παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο GQ Βρετανίας, του οποίου το εξώφυλλο κοσμεί με την παρουσία του, ότι

νιώθει ανασφαλής για τον τρόπο με τον οποίο το κοινό τον βλέπει, έπειτα από κριτικές που του έχουν ασκηθεί για το γεγονός ότι είναι αρκετά ευέξαπτος και κυκλοθυμικός.

Ενώ λοιπόν ο Σκωτσέζος είναι λογικό να έχει νεύρα και φιλοδοξίες εντός του court, το ίδιο δεν συμβαίνει και εκτός αυτού, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε.

Ο 26χρονος τενίστας, που ποζάρει στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου, δήλωσε: «Σαν άνθρωπος, θα με χαρακτήριζα ως ικανοποιητικά χαλαρό. Είμαι φυσικά πολύ στην τσίτα όταν μπαίνω στα γήπεδα, ωστόσο αυτό δεν συνεχίζεται και έξω από αυτά».

Όσον αφορά το δημόσιο πρόσωπό του, ο Άντι τόνισε ότι προσπαθεί καθημερινά να γίνεται ο καλύτερος αθλητής που μπορεί να γίνει, ωστόσο παραδέχθηκε ότι είναι αρκετά νευρικός, όταν του ζητείται να στηθεί μπροστά στην κάμερα για συνέντευξη ή για δηλώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα