Άντα Λιβιτσάνου στο ΒΡΑΔΥ: Είμαστε παιδιά του Τσερνόμπιλ γι’ αυτό και μου συνέβη ότι έγινε

Η Άντα Λιβιτσάνου βρέθηκε στο πλατό με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μίλησε για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, όλα ξεκίνησαν από ένα τυπικό τσεκαπ, μιας και έμαθε για την ύπαρξη του καρκίνου τελείως τυχαία, από υπέρηχο.

«Τότε έμαθα πως ένας όζος στον θυρεοειδή μου έχει παραπάνω διαστάσεις από το κανονικό και ήθελε παρακέντηση – αυτή είναι η τυπική διαδικασία. Έπαθα μια μικρή κολούμπρα, αλλά όχι τόσο μεγάλη επειδή πρέπει να ξέρει και ο κόσμος και όλοι μας πως αυτό το πράγμα είναι 100% ιάσιμο», δήλωσε η ηθοποιός.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως παρόλο τον πανικό που την έπιασε στην αρχή, ήθελε να το μοιραστεί με τον κόσμο προκειμένου να μάθουν όλοι το πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε όλοι υπέρηχο.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης και για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια στο μέλλον.

«Θα το φέρει ο πελαργός. Θα ήθελα να κοιμηθώ, να βγω στην πόρτα, να πάρω το παιδί και να πάμε μέσα. Πέρα από την πλάκα, δεν θα ήθελα να αγχωθώ και να το οργανώσω για να κάνω ένα παιδί» και συνέχισε:

«Αν έμενα έγκυος τώρα, θα κρατούσα το παιδί. Δεν τρελαίνομαι, δεν το προκαλώ στη σκέψη μου, αλλά θα το κρατούσα. Απλά δεν θέλω να το έχω πολύ οργανωμένο στο κεφάλι μου. Αν συνέβαινε όμως, ναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα