Ανήλικος διχάζει τον λαό παρότι σκότωσε τον έναν αδερφό του και βίασε τον άλλο!

Η τραγική ιστορία του Κριστιάν Φερνάντεζ διχάζει τη παγκόσμια κοινή γνώμη. Στα 12 του είναι βιαστής και αδερφοκτόνος. Ο ίδιος γεννήθηκε έπειτα από βιασμό της 12χρονης μητέρας του και στα πρώτα του βήματα τον βίασαν ο πατριός του και ο ξάδερφός του. Η ναρκομανής μητέρα του και η ναρκομανής γιαγιά του δεν ασχολούνταν ποτέ μαζί του. Ισόβια;

Την στιγμή που ο δεκατριάχρονος Κριστιάν Φερνάντεζ από τη Φλόριδα των ΗΠΑ έμπαινε στη δικαστική αίθουσα με τη πορτοκαλί φόρμα, τις χειροπέδες στα χέρια και το χαμένο βλέμμα του ανθρώπου που φοβάται πολύ, πόλεμος αντιδράσεων ξεσπούσε στο διαδίκτυο. Η υπόθεσή του έχει διχάσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη την τελευταία δεκαετία.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση του 2χρονου αδελφού του, τον οποίο χτυπούσε με μανία μέχρι να ξεψυχήσει, και ο βιασμός του 5χρονου ετεροθαλούς αδελφού του.

Η υπόθεσή του θα εκδικαστεί σαν να επρόκειτο για ενήλικο  ενώ προς το παρόν ο Φερνάντεζ είναι ο νεότερος προφυλακισμένος που αναμένει να δικαστεί στην κομητεία του Duval, αναφέρει το πρακτορείο Associated Press.

Εάν δικαστεί για φόνο πρώτου βαθμού, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καταδικαστεί σε ισόβια και η υπόθεση -εκτός του ότι έχει δικάσει τη κοινή γνώμη- αποτελεί μία από τις δυσκολότερες που πέρασαν ποτέ από τα δικαστήρια της Πολιτείας καθώς η απόφαση και η ποινή θα αποτελέσουν κομβικό σημείο για την αντιμετώπιση παρόμοιων υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται ανήλικοι.

Τι θα μπορούσε να διχάσει τη κοινή γνώμη όταν τα εγκλήματα είναι τόσο ειδεχθή; Η προσωπική ιστορία του δράστη.

Γεννημένος στο Μαϊάμι το 1999 από μια 12χρονη μητέρα, την Μπανιέλα Σουσάζα, η οποία έμεινε έγκυος όταν έπεσε θύμα βιασμού, ο Κριστιάν μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο ναρκωτικά και βία. Ο πατέρας του ήταν 25 ετών και σε περιορισμό για 10 χρόνια λόγω του βιασμού. Υπάρχει η υποψία ότι σε μια από τις επισκέψεις του βίασε τον γιο του…  Το παιδί ήταν μόλις δύο ετών όταν τον βρήκαν στις 4 τα ξημερώματα να περιπλανιέται γυμνό και βρώμικο στους δρόμους επειδή η αλκοολική και ναρκομανής γιαγιά του τον είχε εγκαταλείψει σε μια ξένη γειτονιά.

Σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία της αστυνομίας ο Κριστιάν υπέφερε στα χέρια της μητέρας, της γιαγιάς, του πατριού και των συγγενών του.

Το 2007, όταν ο Κριστιάν ήταν οκτώ ετών, η πρόνοια ενημέρωσε τις αρχές ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από έναν μεγαλύτερο ξάδερφό του. Οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με την υπόθεση διέγνωσαν σοβαρές ενδείξεις διαταραγμένης συμπεριφοράς (είχε σκοτώσει ένα γατάκι, προσποιούταν ότι έκανε σεξ σε συμμαθητές του, αυνανιζόταν στο σχολείο και δεν εμφάνιζε κανένα συναίσθημα).

«Πρέπει να καταπίνεις τα συναισθήματά σου και να ξεπερνάς κάθε κατάσταση σαν να μη συνέβη ποτέ», έλεγε το παιδάκι. Τον Οκτώβριο του 2012 έμενε στο σπίτι με τη μαμά και τον νέο του πατριό όταν οι δασκάλες του τρόμαξαν τόσο πολύ από ένα σοβαρότατο τραύμα στο μάτι ώστε το έστειλαν εκτάκτως στο νοσοκομείο. Είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατριός του τον είχε βιάσε

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews