Ανήκει ο Κασιδιάρης στη λευκή φυλή; Οι Αμερικανοί ρατσιστές λένε όχι!

Τα πυρά των... ομοϊδεατών του δέχθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης καθώς σύμφωνα με τα μέλη του αμερικανικού ρατσιστικού φόρουμ Stormfront.org ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής δεν ανήκει στη λευκή φυλή!

Το θέμα τέθηκε προς συζήτηση μεταξύ των μελών του φόρουμ. «Τί πιστεύετε για τον Ηλία Κασιδιάρη; Είναι λευκός

Ευρωπαίος;» ρώτησε ο χρήστης «suedepuma» και οι απαντήσεις μάλλον δεν ήταν κολακευτικές για τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής.

«Κρίνοντας από αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει κάποια αφρικανική πρόσμιξη. Δεν φαίνεται να έχει τα τυπικά ελληνικά ή ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε σε τί ποσοστό είναι Ευρωπαίος ή Αφρικανός» συνέχισε ο «suedepuma».

«Μοιάζει με τυπικό ανοιχτόχρωμο βραζιλιάνο μουλάτο» ήταν η αμέσως επόμενη απάντηση για να λάβει την απάντηση «Οι Έλληνες έχουν σκούρο δέρμα».

Το ρατσιστικό παραλήρημα χρειάστηκε 11 σελίδες για να αναπτυχθεί το ζήτημα της «φυλετικής καθαρότητας» του Ηλία Κασιδιάρη.

«Μοιάζει σαν να έχει νέγρικο αίμα, δεν θα τον χαρακτήριζα λευκό. Υπάρχουν ορισμένοι " Έλληνες" που έχουν νέγρικο αίμα. Πρέπει να αναλύουμε τον καθένα πιο αντικειμενικά, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους» γράφει ο StefanF. Άλλα σχόλια θέλουν τον Κασιδιάρη τούρκο Ρομά, Βερβέροο και Αιγύπτιο, ενώ κάποιοι του προτείνουν να κάνει τεστ DNA.

Υπενθυμίζεται πως η ιστοσελίδα stormfront.org επιχειρεί να «αφυπνίσει» του λευκούς ανά τον κόσμο «προειδοποιώντας» τους για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η «λευκή φυλή» σήμερα ενώ διοργανώνει και ετήσιο σεμινάριο «φυλετικής καθαρότητας» κοντά στο Νόξβιλ του Τενεσί, μία «αποκλειστικά λευκή» περιοχή, όπως αναφέρεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα