Αμερικανικά μαχητικά πάνω από την Ακρόπολη: Πέταξαν για να βγάλουν… φωτογραφίες

Μπορεί οι κάτοικοι της Αθήνας να έχουν συνηθίσει τον ήχο από τα μαχητικά τις ημέρες πριν από την 25η Μαρτίου λόγω της παρέλασης, ωστόσο το πρωί της Τετάρτης στις 13 Απριλίου όλοι ξαφνιάστηκαν.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, έντρομοι οι κάτοικοι και οι τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας και στα προάστια είδαν και άκουσαν τέσσερα μαχητικά αεροπλάνα.

Μάλιστα, τα μαχητικά αεροπλάνα πετούσαν πολύ χαμηλά στον αττικό ουρανό.

Μετά το αρχικό πάγωμα αρκετών που είχαν παρακολουθήσει και το μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων πάνω από τις Οινούσσες, έγινε γνωστό ότι η αναστάτωση πάνω από το κέντρο της πρωτεύουσας προκλήθηκε διότι οι Αμερικανοί που συμμετείχαν στην μεγάλη άσκηση «Ηνίοχος 2016» ήθελαν να φωτογραφήσουν από ψηλά τον… ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Έτσι, περί τις 11.30 το πρωί, ένα ζεύγος αμερικανικών F-15 συνοδεία ενός ζεύγους ελληνικών F-16 πέρασαν δύο φορές πάνω από την Ακρόπολη, προκειμένου να επιτύχουν την… ιδανική γωνία φωτογράφησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευτεί κάποια ανακοίνωση για το ποιος έδωσε άδεια στα μαχητικά να πετάξουν πάνω από την Ακρόπολη μόνο και μόνο για να βγάλουν φωτογραφίες.

The post Αμερικανικά μαχητικά πάνω από την Ακρόπολη: Πέταξαν για να βγάλουν… φωτογραφίες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα