Αλιάγας: Αισθάνθηκα Αλβανός στη Γαλλία αλλά τον μεγαλύτερο ρατσισμό τον ένιωσα στην Ελλάδα

Στην εκπομπή του «Φώτης και Μαρία Live» βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας όπου μίλησε για το ζήτημα του ρατσισμού. Ο παρουσιαστής, δήλωσε πως «περισσότερο ρατσισμό απ' ότι όταν ήρθα στην Ελλάδα και μου έλεγαν αυτός δεν ξέρει ελληνικά δεν έχω ζήσει».

Προσθέτοντας πως «κι εγώ αισθάνθηκα ένας Αλβανός ή ένας Πακιστανός στη Γαλλία και παρ' όλα αυτά αυτή η χώρα με ενέταξε

στα κοινωνικά της στρώματα λες και ήμουν παιδί της. Αισθάνομαι και ως ένα βαθμό Γάλλος. Γεννήθηκα εκεί και έμαθα ελληνικά εκεί». Αυτό δήλωσε -σύμφωνα και με δημοσίευμα του fthis- ο δημοφιλής παρουσιαστής.

Αναφερόμενος στην έξαρση του ρατσισμού της ελληνικής κοινωνίας, είπε πως «δεν νομίζω ότι ο Έλληνας είναι ρατσιστής στο DNA του. Περνάμε μια μυστήρια κρίση. Είναι θέμα παιδείας και εκπαίδευσης, να εξηγήσεις ότι η διαφορετικότητα είναι μια κοινωνία ενδιαφέρουσα».

Για το νέο του ρόλο ως πατέρας πρόσθεσε ο Νίκος Αλιάγας δήλωσε πως «είχα μείνει για τρία 24ωρα μόνος με την κόρη μου. Το πρώτο σοκ είναι όταν πρέπει να κάνεις μπάνιο το μωρό και δεν ξέρεις πώς να το πιάσεις! Βλέπεις ένα θηλυκό το οποίο ουσιαστικά είναι η προέκτασή σου, το σώμα σου. Όταν τεκνοποιείς καταλαβαίνεις ότι η ουσία είναι εκεί».

Κλείνοντας είπε πως τα γαλλικά μέσα έχουν σεβαστεί επιλογή του να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξάλλου πρόσθεσε «αυτός είναι ο ρόλος του γονέα να προστατεύσουμε το παιδί μας και όχι να το βγάλουμε στην πασαρέλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα