Το παράπονο του Λάμπρου Φουντούλη για την οικογένεια Φύσσα- Ήθελε να είναι μαζί του στο στούντιο [βίντεο]

Στην εκπομπή Extrea 3 βρέθηκε ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Γιώργου, ενός από τους δύο νεαρούς που βρήκαν τραγικό θάνατο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Φουντούλης, μέσα στο πένθος του αποφάσισε να παρευρεθεί στην εκπομπή, ενώ άφησε μια πικρία για την άρνηση να παρευρεθούν μαζί του οι πατεράδες του Παύλου Φύσσα και Μανώλη Καπελώνη, ώστε να «ενώσουν τις φωνές τους για να σταματήσει να χύνεται αίμα».

«Θα ήθελα να ήταν εδώ στην εκπομπή και ο πατέρας του Μανώλη Καπελώνη

όσο και του Παύλου Φύσσα, για να βρεθούμε και οι τρείς μας στην εκπομπή. Πήρα τηλέφωνο και μίλησα με την μητέρα του Παύλου Φύσσα, αξιοπρεπέστατη κυρία και περίμενα να με πάρει ο άνδρας της ώστε να βρεθεί μαζί μου στην εκπομπή» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Γιώργου. «Το αίμα δεν έχει χρώμα», πρόσθεσε ο κ. Φουντούλης. «Δεν μπόρεσα να νιώσω τον πόνο των γονιών του Παύλου Φύσσα, μέχρι που έχασα τον Γιώργο μου», είπε ο κ. Φουντούλης.

«Αυτό που ήθελα ήταν να ενώσουμε τις φωνές μας ώστε να σταματήσει εδώ αυτό το κακό που γίνεται στην Ελλάδα. Τα παιδιά έχουν πιστεύω, έχουν ιδέες, αλλά πρέπει να λύνονται με διάλογο. Να μην γίνονται τα παιδιά μας εργαλεία στα χέρια κάποιων συμφερόντων».

Ο Άκης Παυλόπουλος δικαιολόγησε βέβαια την επιθυμία των δύο γονέων να μην παρουσιαστούν στην εκπομπή, «καθώς έχουν και αυτοί τον πόνο τους», είπε χαρακτηριστικά.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα