Άγριο σεξ στον τοίχο – Στρίμωξε τη και κάν’ τη να το θυμάται για πάντα

Το σεξ στον τοίχο είναι η νέα τάση για τους επιβλητικούς εραστές και τις γυναίκες που θέλουν απολαύσουν στο έπακρο την διείσδυση του συντρόφου τους. Δεν είναι κάτι απλό, καθώς το ενδεχόμενο τραυματισμού είναι μεγάλο, αλλά αξίζει τον κόπο καθώς ο οργασμός της θα έρθει πριν προλάβεις να το καταλάβεις. Βασική προϋπόθεση; Να το κάνεις σωστά και… δημιουργικά.

Γράφει ο... Υδραυλικός σου

Όταν λέμε «σεξ στον τοίχο» δεν εννοούμε απαραίτητα να μην αφήσεις επίπεδη επιφάνεια στο σπίτι χωρίς να την… στήσεις και να ξεκινήσεις το παιχνίδι. Αναφερόμαστε κυρίως στα μέρη του σπιτιού στα οποία εκείνη μπορεί να νιώσει εγκλωβισμένη και εντελώς αφημένη στα δικά σου χέρια (και όχι μόνο), με έναν τρόπο που εξάπτει την φαντασία της και την αποτρέπει να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο πέρα από εσένα που… την έχεις στριμώξει και της δίνεις να καταλάβει ποιος έχει το πάνω χέρι.

Γιατί κακά τα ψέματα, το σεξ στον τοίχο αυτό πρεσβεύει. Την απόλυτη κυριαρχία του άντρα. Θέλεις να μάθεις πώς θα την κάνεις να το θυμάται για πάντα και να το αποζητά; Ξέφυγε από τα τετριμμένα και δώσε άλλη διάσταση στον τρόπο που την… κολλάς στον τοίχο.

Σεξ στην ντουζιέρα

Ο περιορισμένος χώρος, το πολύ νερό και τα αρωματικά έλαια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, εγγυώνται πως αυτό το σεξ θα το θυμάται για πάντα. Τα παγωμένα πλακάκια της ντουζιέρας, σε συνδυασμό με το καυτό νερό που θα αφήνεις να πέφτει πάνω της, όχι μόνο θα παραλύσουν το κορμί της, αλλά θα «παιδέψουν» τόσο πολύ το μυαλό της που δεν θα θέλει να ολοκληρώσεις… ποτέ. Η αίσθηση του κλειστού χώρου που αποκλείει την δυνατότητα διαφυγής, κάνει ακόμα πιο «απαιτητική» τη δική σου εργασία πάνω της, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι στην καλύτερη φόρμα σου και να αποδόσεις στο έπακρο.

Το μπαλκόνι δεν είναι μόνο για… τσιγάρο

Εντάξει, αν θες το τσιγάρο δεν θα στο στερήσει κανένας. Πρώτα όμως, βγες μια βόλτα στο μπαλκόνι μαζί της, γδύσε την και κάνε το πιο έντονο σεξ της ζωής σου. Το μπαλκόνι συνδυάζει πολλά βίτσια μαζί. Του κινδύνου, της πιθανότητας να σας δουν ή να σας ακούσουν και –κυρίως- το λεγόμενο βίτσιο «του πορνοστάρ», την αίσθηση δηλαδή πως πρέπει να δώσεις το 100% της απόδοσής σου για να εντυπωσιάσεις το κοινό σου. Στο μπαλκόνι πάντα νιώθεις πως κάποιος σε βλέπει ακόμα κι αν αποφασίσεις να κάνεις σεξ στις 4 το πρωί. Και συνήθως δεν έχεις άδικο, πάντα υπάρχει κάποιος υποψήφιος θεατής. Συνεπώς, το σεξ στο περβάζι ή τον τοίχο του μπαλκονιού, ισούται με την δική σας «παράσταση» που το κάνει αυτομάτως ακόμα πιο έντονο.

Το στενό χωλ έχει προοπτικές

Ξέρουμε, δεν έχει περάσει από το μυαλό σου. Ωστόσο μια δοκιμή θα σε πείσει ακόμα κι αν πάντα είχες την τάση να σνομπάρεις τον συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού. Το στενό χωλ σου δίνει την δυνατότητα να την εγκλωβίσεις και να μπορέσεις κι εσύ ο ίδιος να είσαι πιο «επιθετικός» απέναντί της καθώς κρατάς μεγαλύτερη αντίσταση και δεν της επιτρέπεις να κουνηθεί. Και το σεξ θα είναι πιο έντονο , με εσένα τον ίδιο να μπαίνεις μέσα της δυνατά και εκείνη θα το ευχαριστηθεί περισσότερο καθώς θα σε νιώθει συνεχώς κολλημένο πάνω της.

Ζεστάθηκες; Το ψυγείο κάνει τη δουλειά για σένα

Όχι, τον χειμώνα το σεξ μπροστά στην ανοιχτή πόρτα του ψυγείου δεν ενδείκνυται, εκτός αν θέλεις να την αρρωστήσεις και να την ξεφορτωθείς για καμία εβδομάδα. Το καλοκαίρι όμως, είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για εκείνη. Άνοιξε την πόρτα, στήσε την μπροστά και άσε την διαφορά θερμοκρασίας του ψυγείου και του κορμιού σου να την τρελάνει.

P.S Αν κάποιος από τους δυο σας είναι κοιλιόδουλος, ξεχάστε το ψυγείο. Εκτός αν θέλετε να βρεθείτε να κάνετε σεξ με το περιεχόμενο του ψυγείου και όχι μεταξύ σας.

Πήδα τη… μάντρα

Εντάξει, όχι ακριβώς την μάντρα. Κατάλαβες τι εννοούμε όμως. Αν είσαι από τους τυχερούς που έχουν κήπο στο σπίτι τους, φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς καταλλήλως. Και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει το ενδεχόμενο να σας δουν, πράγμα που από μόνο του σε κάνει να το θέλεις περισσότερο. Η μάντρα του κήπου είναι εκεί και σας περιμένει για ένα σεξ που εκείνη σίγουρα θα θέλει να θυμάται. Επικίνδυνο, «βρώμικο» και αποτελεσματικό, καθώς η φαντασία σας θα οργιάσει. Not a bad idea.

The post Άγριο σεξ στον τοίχο – Στρίμωξε τη και κάν’ τη να το θυμάται για πάντα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα