Αγωνία και σασπένς που θα σε κάνουν να κολλήσεις! Η σειρά «Aquarius» καταφτάνει στο OTE CINEMA 4HD

Με τον καιρό να χαλάει ολοένα και περισσότερο και τη θερμοκρασία να επιτάσσει βραδιές στο σπίτι, το OTE CINEMA 4HD θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος. Με 13 νέες σειρές και νέους κύκλους σίριαλ, οι συνδρομητές κάθε μέρα μπορούν να απολαμβάνουν δύο δημοφιλείς ξένες σειρές, στις 22.00 και τις 23.00.

Κι αν είσαι από αυτούς που αγαπούν το μυστήριο, ήρθε η ώρα να κολλήσεις. Η νέα σειρά του Τζον ΜακΝαμάρα, «Aquarius» κάνει

πρεμιέρα τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 23:00. Πρόκειται για μία περιπέτεια με κεντρικό ήρωα έναν αστυνομικό, ο οποίος εισέρχεται στα άδητα του Los Angeles καταδιώκοντας τον Charles Manson και την «Οικογένειά» του, πριν το διαβόητο δολοφονικό ξεφάντωμά τους.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο ταλαντούχος και γνώριμος των σειρών μυστηρίου, Ντέιβιντ Ντουκόβνι. Ο ηθοποιός συναντά στην εν λόγω σειρά, μάλιστα, και πάλι τον Μπομπ Γκρίνμπλατ του NBC. Ο τελευταίος υπήρξε υπεύθυνος για τη δημιουργία του «Californication» στο Showtime αλλά και για τα «X-Files» στο Fox.

The post Αγωνία και σασπένς που θα σε κάνουν να κολλήσεις! Η σειρά «Aquarius» καταφτάνει στο OTE CINEMA 4HD appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα