Αύξηση των κερδών απο τα γαλακτοκομικά προϊόντα για την Κρι-Κρι

Kαλές είναι οι ειδήσεις για την ελληνική βιομηχανία παραγωγής γάλακτος Κρι-Κρι καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της , σημειώθηκε αύξηση των κερδών της από την παραγωγή και πώληση γαλακτοκομικών προϊόντων.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, στοιχεία που δείχνουν ότι το πλήγμα που έχει υποστεί η επιχείρηση από την πρόσφατη πυρκαγιά είναι, δυστυχώς, πολύ μεγάλο.

Σημειώνεται

ότι την παραμονή των Χριστουγέννων ξέσπασε φωτιά στις εγκαταστάσεις της Κρι Κρι, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στη μονάδα παραγωγής γιαουρτιού, που ωστόσο θα αποκατασταθούν άμεσα, όπως έχει διαβεβαιώσει η διοίκηση της εταιρείας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου που ανακοίνωσε για το 2013 η Κρι Κρι, σε συνολικό κύκλο εργασιών 57,49 εκατ. ευρώ, η συμμετοχή των γαλακτοκομικών ήταν 33,93 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, τα προ φόρων κέρδη από τα γαλακτοκομικά ήταν στο εννεάμηνο 4,2 εκατ. ευρώ σε σύνολο 8,12 εκατ. ευρώ.

Στη χρήση του 2012 η Κρι Κρι κατέγραψε συνολικό τζίρο 59,2 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων η συμμετοχή των γαλακτοκομικών ήταν 35,76 εκατ. ευρώ. Την ίδια χρονιά, τα συνολικά προ φόρων κέρδη της ανήλθαν σε 5,79 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 4,7 εκατ. ευρώ προέρχονταν από τα γαλακτοκομικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα