Αυτούς θέλουμε: Ο ιδανικός προπονητής για την Εθνική και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Τέλος εποχής. Η Εθνική του Ρεχάγκελ και του Σάντος που γνωρίσαμε και λατρέψαμε (να μισούμε) ανήκει στο παρελθόν. Ήρθε η ώρα των μεγάλων αλλαγών. Μπορεί να χάσαμε τη μάχη του Μουντιάλ της Γαλλίας (Γκιρτζίκης speaking) δεν χάσαμε όμως τον πόλεμο.

Τι χρειάζεται η Εθνική για να φτάσει ξανά στην κορυφή; Γενναίες αποφάσεις και φυσικά πρόσωπα άφθαρτα και ικανά για να τη στελεχώσουν. Το koolnews.gr με αίσθημα ευθύνης προτείνει μια οικουμενική dream

team προσωπικοτήτων που θα απογειώσει την Εθνική:

Πρόεδρος ΕΠΟ: Γιώργος Ανατολάκης

Είναι ο μοναδικός που μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Γκιρτζίκη (και ο μοναδικός που μπορεί να κάνει ορθογραφικά λάθη και στον προφορικό λόγο). Θα παίζει η Εθνική τελικό Μουντιάλ και όλη η Ελλάδα θα περιμένει με αγωνία να ακούσει τον Ανατολάκη να μιλάει για «την ΗΠΑ» και για το αν «αυτοκτονήσαμε μόνοι μας». Κλαίει η μάνα του Πελέ και του Φατσέα.

Αντιπρόεδρος, με αρμοδιότητα στα θέματα της ΟΥΕΦΑ: Σταυρούλα Ξουλίδου

Με Ξουλίδου στο συγκεκριμένο πόστο θα κοιμόμαστε ήσυχοι (κυριολεκτικά). Δεν πρόκειται να ξαναχάσουμε από τα Νησιά Φερόε, την Β. Ιρλανδία, ούτε καν απ’ τη Βραζιλία. Και αυτό γιατί δεν θα κατεβαίνουμε στα παιχνίδια. Η Ξουλίδου θα ξεχάσει να δηλώσει τους παίκτες και έτσι θα αγωνιζόμαστε μόνο με τις Εθνικές που δεν είναι μέλη της FIFA. Με αντιπάλους τη Μικρονησία, το Κιριμπάτι, τα νησιά Μάρσαλ και το Τουβαλού θα χορτάσουμε μπάλα. Μέχρι και Κλάους μπορεί να σκοράρει.

Προπονητής Εθνικής: Πάνος Καμμένος

Μόνο ο Πάνος και ο στρατός του μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία της ομάδας. Και αυτό γιατί ακόμα και στην απευκταία περίπτωση που θα προηγηθούν σε ένα ματς οι αντίπαλοι, η χαρά τους θα κρατήσει 5 λεπτά. Μετά, στην καλύτερη θα σηκώσει τρία F16 ο υπουργός για να τους βομβαρδίσουν, στην χειρότερη θα δώσει εντολή στον λοκατζή Κορωνάκη να τους μουντάρει και να τους κονιορτοποιήσει. Ούτε κοκκαλάκι τους δεν θα βρουν. Με Καμμένο στο τιμόνι η προπόνηση της Εθνικής θα γίνεται στα ιερά νερά της Σαλαμίνας και στα χώματα των Θερμοπυλών, ενώ η μεταφορά των παικτών στις έδρες των αντιπάλων θα γίνεται με Μιράζ, ώστε να τραβάμε και έναν μικρό βομβαρδισμό στην χώρα πριν το παιχνίδι, για να καταλαβαίνουν όλοι ότι τα ελληνικά κανόνια έρχονται.

Βοηθός προπονητή: Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Του χρωστάμε ήδη μια πρόκριση στο Euro 2008. Μετά το εντός έδρας 1-4 με την Τουρκία ο Γεράσιμος είχε περάσει γενεές δεκατέσσερις παίκτες και προπονητή με αποτέλεσμα να τους πεισμώσει και να πάρουν στη συνέχεια την πρόκριση για το Euro (δεν είναι τρολ. Το δήλωσε ο ίδιος ο Γιακουμάτος αυτό). Κάθε φορά που θα βγάζει έναν πύρινο λόγο ο Γεράσιμος, δυο τατουάζ του Κονέ και τρία του Παντίδου θα αυτοπυρπολούνται.

Τοπαλίδης Γιακουμάτου: Ιωάννης Τραγάκης

Θα αναλάβει τον κρίσιμο ρόλο να εξηγεί στο «Φως» και τον Θέμη Σινάνογλου το σύστημα που επέλεξε ο Καμμένος. Αν ο Σινάνογλου δεν το καταλάβει με την πρώτη θα τον τουφεκίζει live στο ΟΑΚΑ ο Πάνος για να δει ο Βύντρα τι τον περιμένει σε περίπτωση που αντί να σημαδέψει το κεφάλι του Μήτρογλου, ξανασημαδέψει τον παργαλάτσο του Υπουργού.

Υπεύθυνος κλήσεων: Ανδρέας Λοβέρδος

Σιγουριά, αξιοπιστία, αξιοκρατία. Μετά τις πρώτες κλήσεις του Ανδρέου Λοβέρδου, η ενδεκάδα της Εθνικής θα είναι η εξής: Νικοπολίδης, Παχατουρίδης, Σιόβας, Βούρος, Αγάπιος Καλταβερίδης, Μανιάτης (τραυματίας) Φορτούνης, Πουρσαϊτίδης, Τζόλε (της Ρούμελης) Φιλιππάκος, Διαμαντάκος. Σηκώνουμε Μουντιάλ αβάδιστα.

Μεταφραστής: ΓΑΠ

Ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταφράζει στα ελληνικά τις δηλώσεις Γκιρτζίκη (με τις αλλαγές αναλαμβάνει θέση γέρου δοκιμαστή προϊόντων στην Diamant ΑΕ) και θα βάζει στο αθόρυβο τον Δημήτρη Σιόβα όταν μιλάει μπροστά στις κάμερες.

Σκάουτερ: Γιάννης Βούρος

Ο γνωστός πολιτικός, ηθοποιός, ζεν πρεμιέ, εραστής, και πάνω απ’ όλα άνθρωπος θα επιλέγει τους παίκτες με τη γνωστή διαδικασία του «Εσύ αποφασίζεις». Για παράδειγμα επιλέγει ο Βούρος τον Μπακασέτα και τον Λευτέρη Βελέντζα. Ο Γιάννης δίνει το λόγο στους τηλεθεατές οι οποίοι θα αποφασίσουν ποιος από τους δυο θα κληθεί στην Εθνική (για να τον κόψει μετά ο Λοβέρδος και να πάρει στη θέση του τον Γκας Καρτερουλιώτη)

Video Analysis και αμφισβητούμενες φάσεις: Κώστας Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός πιστός στο μότο «πρώτα το ζούμε και μετά το γράφουμε (στα καμπανέλια μας)» θα παίζει όλα τα ματς της Εθνικής στο PlayStation και στη συνέχεια θα αναλύει τα δυνατά σημεία του αντιπάλου και θα υποδεικνύει τους δικούς μας παίκτες που πρέπει να φορτιστούν για να συνεχίσουν. Κι επειδή του Καραμανλή δεν του αρέσει πολύ να μιλάει, τις αμφισβητούμενες φάσεις θα τις σχολιάζει όπως η ΝΟΒΑ. Με σιωπές.

The post Αυτούς θέλουμε: Ο ιδανικός προπονητής για την Εθνική και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα