#elegktes: Ελεγκτές alert! – Το Twitter… προειδοποιεί του παραβάτες με νέο hashtag! [εικόνες]

Το νέο hashtag που έκανε την εμφάνισή του στο Twitter τις τελευταίες ημέρες αναμένεται να… σαρώσει, καθώς πρόκειται για «τρελή» έμπνευση των χρηστών που αποσκοπεί στην φαινομενικά άνιση μάχη μεταξύ ελεγκτών και επιβατών των μέσων μεταφοράς που δεν επικυρώνουν το εισιτήριό τους.

Με το hashtag #elegktes συνοδεύουν τις αναρτήσεις τους οι χρήστες του Twitter οι οποίοι καθώς μετακινούνται στην Αθήνα

συναντούν τους ελεγκτές εισιτηρίων σε διάφορα Μέσα όπως λόγου χάρη το μετρό, τον ηλεκτρικό και τα λεωφορεία και φροντίζουν να ενημερώσουν τους υπολοίπους χρήστες για τα μέρη που υπάρχει έλεγχος.

Με τον τρόπο αυτό, οι επιβάτες γνωρίζουν τα «μπλόκα» και φροντίζουν είτε να αποφύγουν τον εκάστοτε σταθμό, είτε να προνοήσουν και να προμηθευτούν το εισιτήριό τους σε περίπτωση που δε μπορούν να κάνουν αλλιώς.

«Ελεγκτές στο Νέο Κόσμο τώρα», «ΠΡΟΣΟΧΗ πολλοί ελεγκτές τώρα στο Σύνταγμα» και «5 ρουφιάνοι ελεγκτές στο Σύνταγμα προς αεροδρόμιο, το νου σας βρέχει πρόστιμα», είναι μόλις μερικά από τα tweets που θα βρει κανείς στο εν λόγω hashtag, το οποίο αποδεικνύεται τρομερά χρήσιμο καθώς οι χρήστες του Twitter έχουν τη δυνατότητα να το ανανεώνουν συνεχώς.

Παρότι προς το παρόν δεν έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές, αναμένεται να προκαλέσει πανικό, καθώς οι επιβάτες που δεν μπορούν ή δε θέλουν να χτυπούν εισιτήριο δεν είναι λίγοι!

Λέτε να μιλάμε για νέο trend;

The post #elegktes: Ελεγκτές alert! – Το Twitter… προειδοποιεί του παραβάτες με νέο hashtag! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα