Αυτός είναι ο θαμώνας που έριξε το τραπέζι στον Ρέμο – Εκπρόσωπος της Morgan Stanley στην Ελλάδα

Κουμπάρος του πρίγκιπα Νικόλαου και εκπρόσωπος της Morgan Stanley στην Ελλάδα είναι ο «θερμός» θαμώνας που αναστάτωσε το βράδυ της Παρασκευής την πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στον Διογένη αναποδογυρίζοντας στην πίστα ολόκληρο τραπέζι και αναγκάζοντας τον τραγουδιστή να διακόψει προσωρινά το πρόγραμμα του.[Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr πρόκειται για τον Νάσο Θανόπουλο. Ο

47χρονος άνδρας είναι παντρεμένος με γαλαζοαίματη και συγκεκριμένα με γόνο της βασιλικής οικογένειας της Δανίας αλλά περιτριγυρίζεται κιόλας από γαλαζοαίματους. Πιο αναλυτικά, είναι νονός του Οδυσσέα-Κίμωνα, γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ενώ κουμπάρος έγινε και με τον αδερφό του Παύλου, Νικόλαο, μιας και ο πρίγκιπας Νικόλαος τον πάντρεψε με την Νάσια Παναγιωτάκη, το 2010.

Είναι ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος και εκπρόσωπος του χρηματοοικονομικού οργανισμού Morgan Stanley, ενώ στο παρελθόν έχει εμπλακεί και με το χώρο του ποδοσφαίρου όταν μετείχε στην διοίκηση της «παλιάς» ΑΕΚ.

The post Αυτός είναι ο θαμώνας που έριξε το τραπέζι στον Ρέμο – Εκπρόσωπος της Morgan Stanley στην Ελλάδα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα