Το πάλεψε αλλά έχασε, Στόουκ Σίτι – Άρσεναλ 3-2 [βίντεο]

H Στόουκ έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, έβαλε τρία γκολ, άντεξε στην πίεση της Άρσεναλ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη κόντρα στους «κανονιέρηδες», με 3-2...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Η Στόουκ είχε να βάλει τρία γκολ στην Άρσεναλ από το 2011 στη νίκη τους επί 3-1. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η ομάδα του «Μπριτάνια» έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο έβαλε τρία γκολ και μόνο αν αυτοκτονούσε

θα έχανε τη νίκη, ειδικά με αυτή την Άρσεναλ, η οποία δεν μπορεί να έχει διάρκεια στα παιχνίδια και να παίρνει έξυπνα τις νίκες. Ο Βενγκέρ, μετά από αυτή την ήττα, ίσως θα πρέπει να ακούσει και λίγο τους οπαδούς, οι οποίοι του φωνάζουν και να αλλάξει όσο είναι καιρός την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και να μην μείνουν εκτός Ευρώπης την επόμενη χρονιά.

Άξιο αναφοράς είναι το ποστ της Άρσεναλ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο facebook, στο πρώτο ημίχρονο με πλήθος κοινού να σχολιάζει, λέγοντας: «Wenger Out».

Δημοσίευση by Arsenal.

Ερασιτεχνική ομάδα θύμιζε η Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο. Η Άρσεναλ των πολλών προβλημάτων και των λίγων επιλογών, έβλεπε την Στόουκ Σίτι να την διασύρει και δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα και όπως λέει ο λαός, όχι μόνο στην Ελλάδα, όπως αποδεικνύεται: «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».

Μόλις στο 19° δευτερόλεπτο o Πίτερ Κράουτς εξ επαφής πλασάρει τον Μαρτίνεζ και ανοίγει το σκορ στο Μπριτάνια, ενώ παράλληλα πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ της φετινής Barclays Premier League. Η Άρσεναλ προσπάθησε να ανέβει και στο 11' έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Μπεγερίν πρόλαβε να σεντράρει, ο Ζιρού πήρε την κεφαλιά, ανενόχλητος, όμως αστόχησε. Η Στόουκ αφού έβλεπε την Άρσεναλ ότι δεν μπορούσε να αλλάξει δύο πάσες, το εκμπεταλλεύτηκε και στο 35' ο Μπόγιαν έκανε το 2-0, όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς ο Γουόλτερς πριν εκπνεύσει το ημίχρονο «κλείδωσε» το ματς με τρίτο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ τα έπαιξε όλα για όλα, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Μπριτάνια. Η Στόουκ έφτασε κοντά στο 4-0, για να είμαστε ακριβείς το πέτυχε όμως ο Ντιούφ ήταν σε θέση οφσάιντ και δείχνει να συμμετέχει στην φάση και στο 68' ο Ντιούφ ανατρέπει τον Φλαμινί. Ο Καθόρλα εκτέλεσε το πέναλτι και μείωσε σε 3-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα μια κομπίνα στο κόρνερ έφερε το 3-2. Ο Αλέξις σημάδεψε τον Ράμσεϊ, ο Ουαλός επιχείρησε το μονοκόμματο σουτ, σκόραρε αλλά ως εκεί. Οι «gunners» δεν μπόρεσαν να σκοράρουν τρίτο γκολ, όμως η αποβολή του Τσέιμπερς στάθηκε εμπόδιο στην ανατροπή.

The post Το πάλεψε αλλά έχασε, Στόουκ Σίτι – Άρσεναλ 3-2 [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα