Αυτός είναι ο γιος του Δημήτρη Ρίζου που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο [εικόνες]

Δύσκολες στιγμές περνά η οικογένεια του δημοσιογράφου Δημήτρη Ρίζου καθώς ο γιος του, Απόστολος βρίσκεται στο νοσοκομείο από την περασμένη Παρασκευή, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ένα αυτοκίνητο χτύπησε τη μηχανή του 33χρονου Απόστολου Ρίζου στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρεθεί στο οδόστρωμα. Ωστόσο, δεν φορούσε κράνος και με την πτώση του στο οδόστρωμα χτύπησε πολύ σοβαρά το κεφάλι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο γιος του Δημήτρη Ρίζου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

σε καταστολή. Τη Μεγάλη Δευτέρα υπεβλήθη σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι, το οποίο σύμφωνα με τον κ. Ρίζο πήγε πάρα πολύ καλά, όμως οι γιατροί παραμένουν επιφυλακτικοί, τονίζοντας ότι η κατάστασή του είναι εξαιρετικά σοβαρή και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται πολύ κρίσιμα από τους γιατρούς.

Ο Απόστολος Ρίζος με την αγαπημένη του σκύλα και την αδερφή του Δήμητρα

Πριν από μερικά χρόνια, είχε χάσει από τροχαίο την ανιψιά του σε πολύ νεαρή ηλικία, σε ηλικία 25 ετών, ενώ και ο Δημήτρης Ρίζος πριν από περίπου ένα χρόνο είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα 85χρονο στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Ο δημοσιογράφος στην κατάθεση του τότε είχε πει πως κάποιο προπορευόμενο όχημα είχε χτυπήσει και σκοτώσει τον ηλικιωμένο άνδρα, προτού τον εκτοξεύσει στο δικό του όχημα. Μάλιστα, το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ήταν αρνητικό.

Φωτογραφίες: Espresso

Keywords
Τυχαία Θέματα