Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του Big Bang Theory στα παιδικά τους χρόνια [εικόνες]

Η σειρά έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία από την αρχή που ξεκίνησε να προβάλλεται. Τα έξυπνα αστεία, που έχουν συχνές αναφορές στη Φυσική, το γρήγορο σενάριο, οι ετερόκλητοι χαρακτήρες, αλλά και ο ωραίος τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται η ζωή όσων είναι «χαμένοι στην επιστήμη» είναι στοιχεία που συνθέτουν την ευρεία αποδοχή του Big Bang Theory από το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία από την αρχή που ξεκίνησε να προβάλλεται. Τα έξυπνα

αστεία, που έχουν συχνές αναφορές στη Φυσική, το γρήγορο σενάριο, οι ετερόκλητοι χαρακτήρες, αλλά και ο ωραίος τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται η ζωή όσων είναι «χαμένοι στην επιστήμη» είναι στοιχεία που συνθέτουν την ευρεία αποδοχή του Big Bang Theory από το τηλεοπτικό κοινό.

Οι αγαπημένοι χαρακτήρες, Πέννυ, Σέλντον Κούπερ, Χάουαρντ, Ραζ, Λέσλι, Λέοναρντ, θα μείνουν για κάποιες σεζόν ακόμα στους δέκτες για να μας κρατούν συντροφιά.

Κάποιους από αυτούς τούς είχαμε δει από νεαρότερη ηλικία να πρωταγωνιστούν σε διαφημιστικά, σε κινηματογραφικές ταινίες ή σε άλλες τηλεοπτικές σειρές. Ο Γουίλ Γουίτον, για παράδειγμα, ήταν ο πρωταγωνιστής της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας του 1986, «Μείνε δίπλα μου» (Stand by me). Οι περισσότεροι από αυτούς, όμως, έγιναν γνωστοί αποκλειστικά μέσω της σειράς, αφήνοντας τα χρόνια της αθωότητάς τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, παιδικές φωτογραφίες των πρωταγωνιστών είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι περισσότεροι μοιάζουν με το πώς είναι σήμερα. Κάποιοι, όμως, όχι και τόσο, δίνοντας την εντύπωση ότι υπέστησαν κανονική μετάλλαξη μεγαλώνοντας.

Μπορείτε να τους αναγνωρίσετε;

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Μάιμ Μπιάλικ

Έιμι Φάρα Φλάουερ

Keywords
Τυχαία Θέματα