Σε λίγο γεννάει η Σαρλότ του Μονακό και το παλάτι ακόμα σιωπά!

Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Σαρλότ Κασιράγκι. Ωστόσο αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και σίγουρα είναι αρκετά περίεργο στην συγκεκριμένη υπόθεση, είναι η στάση που κρατά μέχρι και σήμερα το παλάτι.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το βασιλικό μωρό και την εγκυμοσύνη της Σαρλότ του Μονακό. Ήδη από τον Ιούλιο είχαν αρχίσει να ακούγονται οι πρώτες φήμες για την εγκυμοσύνη της, αλλά και τότε το παλάτι προτίμησε την σιωπή. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες στα ιταλικά περιοδικά

Genteκαι Chiείναι αδιάψευστος μάρτυρας της προχωρημένης κύησης της όμορφης Σαρλότ. Οι κακές γλώσσες λένε πως η επιλογή συντρόφου που έκανε η Σαρλότ δεν ικανοποίησε καθόλου την οικογένειά της, καθώς ο Γκαντ Ελμάλεχ έχει ήδη στο ενεργητικό του ένα γάμο, ένα διαζύγιο και ένα παιδί. Δυσαρεστημένη όμως από την επιλογή αυτή δεν είναι μόνο η βασιλική οικογένεια, αλλά και οι… φανς της, οι οποίοι είχαν την Σαρλότ πολύ ψηλά και την έβλεπαν ως πρότυπό τους. Νιώθουν απογοητευμένοι από εκείνη καθώς περίμεναν πολλά περισσότερα και σίγουρα έναν σύντροφο πιο… ταιριαστό σε μια πριγκίπισσα.

Μπορεί το παλάτι να σιωπά σε ότι έχει να κάνει με το θέμα Σαρλότ, μωρό, σύντροφος και γάμος, όμως και πάλι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι θα παντρευτεί τον Σεπτέμβριο με μια τελετή που δεν θα θυμίζει σε τίποτα βασιλικό γάμο μιας και θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Η Σαρλότ αναμένεται να φέρει στον κόσμο το μωράκι της τον Δεκέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα