Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές που θα μεταφέρουν τη ζωή του θρύλου Τζέιμς Ντιν στη μεγάλη οθόνη!

16:14 6/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο Άντον Κόρμπιν βρήκε τελικά τους πρωταγωνιστές για τη νέα ταινία-βιογραφία που ετοιμάζει και που σκοπεύει να αναδείξει τα πρώιμα χρόνια του μυθικού θρύλου της μεγάλης οθόνης Τζέιμς Ντιν.

Οι πρωταγωνιστές θα είναι δύο μιας και ο Κόρμπιν εστιάζει στη σχέση του Ντιν με τον φωτογράφο και στενό του φίλο Ντένις Στοκ, ο οποίος τον απαθανατίζει σε μια σειρά από σπάνιες σήμερα φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί πριν ακόμα ο Ντιν

λάβει διαστάσεις ειδώλου.

Ο λόγος λοιπόν για τους Ντέιν ΝτεΧααν και Ρόμπερτ Πάτινσον. Και η σειρά-επιλογή αυτή μπορεί να μην αρέσει και τόσο στις θαυμάστριες του Πάτισον που θα ήθελαν αυτός να υποδυθεί τον Τζέιμς Ντιν, άλλα ο Κόρμπιν κάτι παραπάνω θα ξέρει. Έτσι, θα δούμε σαν άλλο Τζέιμς Ντιν τη γοητευτική φατσούλα του Ντέιν ΝτεΧααν («Kill Your Darlings») και στο πλευρό του θα κρατά τη φωτογραφική μηχανή ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Η ταινία που θα έχει τίτλο «Life» θα μπει σύντομα σε τροχιά υλοποίησης (τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν στις αρχές του 2014), αφού ο σκηνοθέτης έχει πια ολοκληρώσει το «Α Μost Wanted Man», μια κατασκοπική ιστορία βασισμένη σε βιβλίο του διάσημου συγγραφέα και πρώην πράκτορα Τζον Λε Καρέ, με τη Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, τον Γουίλεμ Νταφόε και τη Ρόμπιν Ράιτ (κυκλοφορεί τον Νοέμβριο στη Βρετανία).

Keywords
Τυχαία Θέματα