Αυτοί είναι οι ένδεκα του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο

O Βίτορ Περέιρα μετά από πολλές δοκιμές ο Βίτορ Περέιρα κατάληξε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ντνίπρο στην Ουκρανία την Πέμπτη (19/2) για τους «32» του Europa Legue...

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να βρει την... φόρμουλα έτσι ώστε η ομάδα του να παραταχθεί

στις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις, φρέσκια και ανταγωνιστική. Στο μυαλό του Ολυμπιακού είναι και το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στην Ουκρανία.

Παίρνω προβάδισμα, ή σκορ πρόκρισης χωρίς κούραση δεν υπάρχει και το γνωρίζει και ο Περέιρα, αλλά και οι παίκτες, με τον Ίβηρα τεχνικό να επιλέγει για το ματς με την Ντνίπρο την ίδια με αυτήν που επέλεξε και στο ντέρμπι της Τούμπας, ίσως και να υπάρχει μια αλλαγή.

Συγκεκριμένα, ο Περέιρα θα χρησιμοποιήσει το 4-2-3-1 ως διάταξη και τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Ομάρ, αριστερά ο Μαχζουάκου και στο κέντρο της άμυνας ο Σαντάνα με τον Σιόβα. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Μανιάτης με τον Κασάμι. Πιο μπροστά και δεξιά ο Ντοσεβί, αριστερά ο Αφελάι (παίζει και ο Φορτούνης) και πίσω από τον Μήτρογλου ο Τσόρι.

The post Αυτοί είναι οι ένδεκα του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα