Αυτό το ντουέτο είναι οι πιο φανατικοί binge watchers στον κόσμο των τετράποδων [βίντεο]

Ζούμε σε μια εποχή που το τηλεοπτικό προϊόν, το εισαγόμενο προϊόν για την ακρίβεια, έχει μεγάλη δυναμική. Οι σειρές εξ Αμερικής και Βρετανίας έχουν φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο και πλέον αποτελούν μέρος των καθημερινών μας συζητήσεων οι εξελίξεις κάθε επεισοδίου. Υπάρχουν μέχρι και επαγγελματίες που πληρώνονται αποκλειστικά και μόνο για να γράφουν γύρω από τις σειρές. Το μέλλον μάλλον περιλαμβάνει κι άλλους.

Οι άνθρωποι πλέον έχουν συνηθίσει σε αυτό, έχουν βρει τις αγαπημένες τους σειρές, έχουν μάθει να ξεχωρίζουν τι είναι αυτό που τους αρέσει.

Είναι καιρός για να μπουν σε αυτό το τριπάκι και άλλες ράτσες του πλανήτη. Ας ξεκινήσουμε από τα κατοικίδια. Θα έχετε δει σίγουρα τον σκύλο σας πως παρατηρεί την τηλεόραση, ιδίως όταν βλέπει άλλο σκύλο, ή τον καθρέφτη και αναρωτιέται ποιος είναι αυτός που του μοιάζει.

Ε, τώρα μιλάμε για πιο εξελιγμένα πράγματα. Μια γάτα και ένας σκύλος που ζουν στο ίδιο σπίτι, περνούν τις στιγμές που δεν τρώνε και δεν χοροπηδάνε για άκυρο λόγο, αραγμένοι στον καναπέ, με ένα λάπτοπ να δείχνει τη σειρά τους και είναι οι πρώτοι binge watchers του τετράποδου βασιλείου.

The post Αυτό το ντουέτο είναι οι πιο φανατικοί binge watchers στον κόσμο των τετράποδων [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα