Οι ιατροδικαστές δεν έβγαλαν συμπέρασμα για τον θάνατο της 4χρονης – Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της [εικόνα]

Το «τελευταίο αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στη μικρή Μελίνα που άφησε την τελευταία της πνοή σε επέμβαση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η 4χρονη είχε πάει στο νοσοκομείο για να κάνει επέμβαση για κρεατάκια. Κατά τον έλεγχο πριν την εγχείρηση διαπιστώθηκε πως το κοριτσάκι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και έτσι αποφασίστηκε να γίνει η επέμβαση.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της η Μελίνα άφησε την τελευταία της πνοή κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε δεν έδωσε ασφαλή συμπεράσματα για την αιτία του θανάτου του μικρού κοριτσιού.

Οι

γονείς της ζητούν απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού τους. Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Νεάπολης Ηρακλείου αποχαιρέτησε το μικρό κοριτσάκι, σύμφωνα με το cretapost.gr. Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε στον Ιερό Ναό της Μεγάλης Παναγίας στη Νεάπολη ενώ η ταφή του κοριτσιού έγινε στο Κοιμητήριο της περιοχής.

The post Οι ιατροδικαστές δεν έβγαλαν συμπέρασμα για τον θάνατο της 4χρονης – Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα