Αυτό κι αν είναι είδηση-βομβα: Iron Man και Braveheart μαζί στους Avengers

07:36 3/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ από τη θέση του ισχυρού του Χόλιγουντ πλέον κι όχι του «ηθοποιού-παρία» και με τον πακτωλό χρημάτων που βγάζει θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του Μελ Γκίμπσον και να τον επαναφέρει στο ισχυρό προσκήνιο των ταινιών δράσης του Χόλιγουντ με μια συμμετοχή έκπληξη στις ταινίες που θα κάνει με θέμα τη ζωή τον πρώην Iron Man, Τόνι Σταρκ.

Στο τελευταίο Iron Man,

ο Τόνι Σταρκ στο τέλος αποφασίζει να βγάλει με εγχείρηση το μεταλλικό κομμάτι που έχει στο στήθος του και του έδινε τη δυνατότητα να γίνεται ο ατσάλινος μαχητής. Πως θα είναι η ζωή του μετά; Ο 48χρονος Ρ. Ντ. Τζ. σχεδιάζει στα επόμενα 4 χρόνια να γυρίσει δύο ταινίες με θέμα τον Τόνι Σταρκ που επανέρχεται ως βιομηχανοποιημένος ήρωας.

Σε μια από τις δύο ταινίες σκοπεύει να ενεργοποιήσει τον 57χρονο Γκίμπσον σύμφωνα με το RadarOnline, τον πρώην συμπρωταγωνιστή του στο Air America και το The Singing Detective, ενώ στα πλάνα του είναι και η Τζόντι Φόστερ, την οποία εκτιμά πολύ σαν ηθοποιό από όταν τον είχε σκηνοθετήσει στο Home For Holidays και θεωρεί ότι η τύχη της στέρησε μεγάλες επιτυχίες στο Box Office.

Keywords
Τυχαία Θέματα