«Καρφώθηκε» από τη τζαμαρία η Μέρκελ

23:03 2/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Η Άνγκελα Μέρκελ απήθυνε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της στο γερμανικό λαό για το 2014, αλλά φαίνεται πως δεν τα είχε υπολογίσει όλα σωστά καθώς από πίσω της υπήρχε τζαμαρία και ήταν νύχτα και το autoqueue αντικατοπτρίστηκε σε αυτή, με το γεγονός να σχολιάζεται αρνητικά.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος φαίνεται πως δε μπορούσε να θυμάται τα λόγια της απ΄έξω ούτε να τα πει μόνη της χωρίς σημειώσεις και χρειαζόταν

έναν υποβολέα όπως κάθε πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του όταν βγαίνει στο γυαλί. Οι τηλεθεατές όμως ακόμα κι αν το ξέρουν τους αρέσει να έχουν την ψευδαίσθηση ότι ο πολιτικός έχει συγκροτημένη σκέψη. Μια φαινομενικά μικρή απροσεξία όμως την πρόδωσε και άρχισαν τα αρνητικά σχόλια.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr βλέπουμε την τζαμαρία που υπήρχε σαν background και το νυχτερινό τοπίο από πίσω στο φόντο δημιούργησαν την αντανάκλαση του υποβολέα με αποτέλεσμα να ντροπιαστεί η Μέρκελ την ώρα που τόνιζε τη σημασία της Ευρώπης για τη Γερμανία και πως είναι απόλυτα εξαρτημένη η μία απ΄την άλλη.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Φωτογραφία: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα