Αυτό είναι το νέο Μπερναμπέου – Στη δημοσιότητα η τελική μορφή του νέου γηπέδου [εικόνες]

Εδώ και καιρό η διοίκηση της Ρεάλ είχε ανακοινώσει την ανακαίνιση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου και ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε επίσημη συνέντευξη τύπου μίλησε για το χρηματοδότη και έδωσε στη φόρα τα 4 σχέδια που έχουν κατατεθεί για την τελική μορφή του.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μιλώντας για τις διαδικασίες ανακαίνισης τόνισε: "Θέλουμε να αναθέσουμε σε κάποιον το πρότζεκτ μέσα στο μήνα. Υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι για βελτιώσεις και αν βιαστούν τότε θα δούμε αν μέχρι το καλοκαίρι θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε

τη δουλειά σε κάτι που θα είναι εμβληματικό για το Μπερναμπέου του 21ου αιώνα".

Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί τέσσερα σχέδια για την ανακαίνιση της ιστορικής έδρας των "μερένγκες", με τις πρώτες φωτογραφίες των σχεδίων να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Με χωρητικότητα 79.000 ατόμων (6.000 περίπου λιγότερο κόσμο από το τωρινό), το σχέδιο του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" περιλαμβάνει μεγάλες εκτάσεις φτιαγμένες από γυαλί, κάτι που έχει "κερδίσει" μέχρι στιγμής τον κόσμο.

Το συνολικό κόστος της ανακαίνισης αναμένεται να κοστίσει 4 φορές ο Γκάρεθ Μπέιλ, ξεπερνώντας τα 400.000.000 ευρώ.1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > "]

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα