Ηχητικό ντοκουμέντο από τα «γαλλικά» του Κασιδιάρη σε Μιχελάκη και Σηφουνάκη

Σάλος έχει προκληθεί από την φραστική επίθεση που δέχτηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σηφουνάκης και Γιάννης Μιχελάκης από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα στο διάδρομο της Βουλής έξω από την Ολομέλεια και πρωταγωνιστής της φραστικής επίθεσης

φέρεται να είναι ο βουλευτής της ΧΑ Νίκος Μίχος ενώ παρόντες ήταν και οι βουλευτές Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος.

Ο κ. Μίχος εξαπέλυσε προσωπικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των δύο βουλευτών ενώ στη συνέχεια και ενώ ήταν κόσμος μαζεμένος, πλησίασε τον κ. Σηφουνάκη και τον κ. Μιχελάκη ο Ηλίας Κασιδιάρης που άρχισε να τους κατηγορεί για εσχάτη προδοσία και κατάλυση του πολιτεύματος.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα ενώ έχει ήδη γίνει γνωστό ότι από στιγμή σε στιγμή διαβιβάζεται στη Βουλή αίτημα για την άρση ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής που δεν είναι υπόδικοι. Το σχετικό αίτημα έγινε από τις δύο ειδικές ανακρίτριες Ιωαννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου που χειρίζονται την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς ζήτησαν την άρση της βουλευτικής ασυλίας τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αίτημα έγινε προκειμένου οι Χρυσαυγίτες να δώσουν εξηγήσεις για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση. Επιπλέον, ζητούν να αποδοθεί συμπληρωματική κατηγορία στους βουλευτές Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Μίχο, Λαγό, Μπούκουρα και Γερμενή για το αδίκημα της κατοχής πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών με σκοπό την τροφοδότηση της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι απειλητικές ύβρεις ακούστηκαν στο διάδρομο έξω ακριβώς από την είσοδο της Ολομέλειας, μέσω της οποίας εισέρχονται τα μέλη της κυβέρνησης. Στο ηχητικό ντοκουμέντο από τα parapolitika.gr ακούγεται ο Ηλίας Κασιδιάρης να μιλάει με τον Γιάννη Μιχελάκη και να του εξιστορεί το τι συνέβη ενώ ο κ. Σηφουνάκης είπε στον κ. Κασιδιάρη ότι μιλάει μόνο «γαλλικά».

Ηχητικό parapolitika.gr

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα