Δεληκάρης = Αθλητισμός

Ένα από τα καταστήματα που πραγματικά αγαπάει τον αθλητισμό και μας μεταδίδει αυτό το πάθος είναι το delikaris-sport.gr. Εξοπλισμένο με τα μεγαλύτερα ονόματα - εκπροσώπους της άθλησης, όπως Nike, Adidas, Converse, Bodytalk, Reebok και πολλά άλλα, με χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτόν μας δημιουργεί μια αίσθηση απόλυτης εμπιστοσύνης.

Άλλωστε, το όνομα του έχει

τη δική του ιστορία σε αυτήν του ποδοσφαίρου μιας και προέρχεται από τον Γιώργο Δεληκάρη, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τέτοιες ρίζες, η αγάπη και το μεράκι για τον αθλητισμό και με ότι αυτό συνεπάγεται, είναι αναπόφευκτα.

Με ποικιλία σε παπούτσια αθλητισμού και μόδας, σε ρούχα και ανδρικά και γυναικεία αλλά και παιδικά, το delikaris-sport.gr μας προτείνει τα ακόλουθα για τη νέα σεζόν που από ότι φαίνεται μπήκε λίγο απότομα και μας έπιασε απροετοίμαστους!

NIKE AIR JORDAN (109,00 €) [Περισσότερα]CONVERSE PRO BLAZE HIGH (75,00 €) [Περισσότερα]CONVERSE ALL STAR PRO BLAZE (75,00 €) [Περισσότερα]CONVERSE ALL STAR 12 HIGH (69,00 €) [Περισσότερα]CONVERSE ALL STAR 12 HIGH (69,00 €) [Περισσότερα]CONVERSE PRO BLAZE HI (69,00 €) [Περισσότερα]CONVERSE ALL STAR CT HI (57,00 €) [Περισσότερα]CONVERSE AS CORE HI UNISEX RED (57,00 €) [Περισσότερα]CONVERSE ALL STAR HIGH BLACK (57,00 €) [Περισσότερα]ADIDAS VARIAL MID MNS BLACK (62,00 €) [Περισσότερα]ADIDAS ARTILLERY AS MID MNS BLACK (69,00 €) [Περισσότερα]ADIDAS MIDIRU (75,00 €) [Περισσότερα]ADIDAS MIDIRU (75,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα